Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Førsteklasses indisk og vegetarisk mat. Anbefales!”
Anmeldelse av Mr India restaurant

Mr India restaurant
Vurdert som nr. 4 av 79 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. desember 2018

Vi spiste her fire ganger i løpet av ferien vår i Puerto de Mogàn, og maten var super hver gang. Vi har spist mye indisk mat i forskjellige byer/land, og denne er i toppsjiktet! Servicen var også god, og kjøkkenet/servitøren var påpasselig med å opplyse om hvilken mat som var veganvennlig. Restauranten har et fint interiør som kunne vært koselig, men grell belysning trekker veldig ned.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Zlyngel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (678)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 678 anmeldelser

Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi hentet takeaway her. Kylling i karri og rogan josh med lam. Ypperlig laget med flere lag med smaker. Her skal vi spise igjen

Dato for besøk: november 2018
Takk, leiknys2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2018

Etter mange dager med spansk/italiensk mat var det godt med en smak av noe helt annet. God indisk mat, litt bedre enn forventet, men ikke helt på topp heller.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Per Axel P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Får ikke så god indisk mat i Stavanger alt var deilig. Alt fra dipper og forretter til hovedretter, risen og nan brødene. Prisene upåklagelige.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Sissel K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Jeg er glad i å stikke innom en Indisk resturant når jeg er ute å reiser. Denne skuffet ikke. Min Butter chiken var nydelig god. Anbefales:)

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Trine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mr India restaurant, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i Mr India restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.