“Tja...”
Anmeldelse av Mr India restaurant

Mr India restaurant
Vurdert som nr. 7 av 105 Restauranter i Puerto de Mogan
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Hadde lest gode tilbakemeldinger på TripAdvisor, så vi var forventningsfulle da vi kom til restauranten. Vi bestilte hver vår kyllingrett (chilli/ hvitløk og cashewnøtter). Sammen med dette bestilte vi i tillegg ris og nan brød (ris var heller ikke en del av hovedretten). Rettene var medium spicy og passe for våre norske ganer. Maten var god og vi fikk passe porsjoner, men opplevde det ikke som noe ekstra- ordinært. Dette var en kald kveld og vi måtte sitte inne, men syntes at lokalet var veldig kjedelig . Oppsummert: OK matopplevelse, men ikke noe ekstraordinært.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 999olas

Anmeldt 6. desember 2018

Vi spiste her fire ganger i løpet av ferien vår i Puerto de Mogàn, og maten var super hver gang. Vi har spist mye indisk mat i forskjellige byer/land, og denne er i toppsjiktet! Servicen var også god, og kjøkkenet/servitøren var påpasselig med å opplyse om hvilken mat som var veganvennlig. Restauranten har et fint interiør som kunne vært koselig, men grell belysning trekker veldig ned.

Takk, Zlyngel
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi hentet takeaway her. Kylling i karri og rogan josh med lam. Ypperlig laget med flere lag med smaker. Her skal vi spise igjen 😀

Takk, leiknys2017
Anmeldt 28. mai 2018

Etter mange dager med spansk/italiensk mat var det godt med en smak av noe helt annet. God indisk mat, litt bedre enn forventet, men ikke helt på topp heller.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Per Axel P
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Får ikke så god indisk mat i Stavanger 🤗 alt var deilig. Alt fra dipper og forretter til hovedretter, risen og nan brødene. Prisene upåklagelige. 😊 👍 🌸

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Sissel K

Reisende som så på Mr India restaurant, så også på

Puerto de Mogan, Mogan

Har du vært i Mr India restaurant? Del dine erfaringer!