Med tre små barn var dette leilighetshotellet veldig bra for oss. I tillegg til eget varmt babybasseng hadde de egen sprutepark som var super for 2- og 4-åringen. Tre øvrige svømmebasseng for de litt større (relativt kaldt). Egen barnehage der barn over 4 år uten voksne og under 4 år med voksne er velkomne to økter på tilsammen 3,5 timer hver dag bortsett fra mandag. Stor lekebinge ved den ene baren.
Kjøpesenteret over gaten ser veldig kjipt ut, men huser i andre etasje noen veldig gode restauranter, f.eks. N44 og JungleRock som begge virkelig er verdt et besøk.
Vi hadde en nyoppusset og stor (plass til seks, to soverom, to bad, stue, kjøkken, stor balkong med dusj) leilighet i syvende etasje. To av de nær 30 heisene måtte brukes for å komme fram trappeløst. Ingen utsikt av betydning i vår etasje. Elendig oppussingshåndtverk med lekkasjer fra servanten, løse lister, fliser som faller ned, skyvedører det knapt er mulig å skyve på osv, men det er vel slik man må regne med. Ikke aircon, men takvifter.