“Hyggelig betjening”
Anmeldelse av Restaurante La Langosta - STENGT

Restaurante La Langosta
Anmeldt 4. januar 2019

Hyggelige kelnere. Ok mat. Varme til kjølige kvelder.Beliggende like ved stranden. Kan trygt anbefales👍

Dato for besøk: januar 2019
Takk, oskarlyngstad

Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Etter å ha lest mange gode anmeldelser på TA hadde vi middels høye forventninger til middag på La Langosta. Dessverre var det en gedigen skuffelse fra første sekund. Først tok det omkring 15 minutter å få bestilt drikke, deretter ytterligere 15 minutter å bestille maten. Totalt ca 1 time og 20 minutter fra vi satte oss til maten var på bordet, og dette var ikke avanserte retter...... 8 forskjellige tapas ble bestilt. Servitørene var overarbeidet og maten var langt under hva man kan forvente. Meste parten ble sendt retur og vi måtte gå på naboresturanten etterpå for å få noen kjappe enkle retter så vi i det minste fikk litt å spise denne kvelden. Den ene stjerne de får her er utelukkende til de hardt arbejdene servitører som gjorde hva de kunne for å gjøre det beste ut av situasjonen.
Kan kun gi ét råd her og det er at gå forbi dette stedet

Takk, martinsG9748LP
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Innom her for noe som skulle være en liten lunch. Vi var to som delte en mixed tapas tallerken... og det var mye mat ! Godt var det også :-)

Takk, trond116
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi prøvde denne restauranten for første gang i dag. Vi er alle matglade mennesker som kjenner igjen en god og komplett rett, noe vi absolutt fikk servert her. Effektivt og hyggelig personell, rent lokale og toalett, rask servering av drikke, og mat. Maten gikk faktisk over all forventning! Om dere er i Puerto de Mogan er dette stedet for et ordentlig godt måltid!! Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 497fridas
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Har vært her en rekke ganger, og er like fornøyd hver gang.
Maten er god, atmosfæren er fin, og betjeningen er fantastiske.

Perfekt for familiemiddag med små barn, og perfekt for par.

Vi gleder oss allerede til neste besøk!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, tonje86