“Super mat og service”

N44 Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 106 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Både biff og svinefilet var perfekt stekt. Peppersausen til biffen var så god at vi i fellesskap forsøkte å smake og smatte oss frem til, om ikke en oppskrift, så i alle fall en ingrediensliste. Servicen var upåklagelig. Beliggenheten på restauranten står ikke helt i stil med kvaliteten på kjøkkenet, da den ligger i et halvdødt handlesenter. God valuta for pengene!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Kalgraf

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Besøkt restauranten flere ganger og anbefales på det sterkeste. Biffen smelter på tungen og de fløtegratinerte potetene er veeeeldig gode, men som fiske-elsker er torsken min favoritt🤩 liker du torsk bittelitt , så prøv!!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 135heidin
Anmeldt 23. april 2019

Vi besøkte dette stedet i april. Det drives av en nordmann og stedets favorittmiddag er lettsaltet torsk med Sandefjordsmør og fløtegratinerte poteter, NAM! Vi spiste der tre ganger og hadde det like hyggelig hver gang. Stedet ligger i det nye kjøpesenteret rett overfor Hotel Cardial Valle. Vi kommer igjen!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Leif Inge J
Anmeldt 28. februar 2019 via mobile enheter

Hei. Nå har vi vært her flere ganger, har enda ikke blitt skuffa. Flott personale og veldig hyggelig atmosfære.
Vi har prøvd litt forskjellig, men ender opp med lamme are, den har blitt vår favoritt her.
Takk til betjening for nok en trivelig kveld. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, grob133
Anmeldt 17. februar 2019

Super mat, både norsk og mykje anna spennende og godt. Må opp i 2. etasje, men her er det flott å sitte, både på dagtid og om kvelden. Kjekke, høflige, og oppmerksomme kelnere, så her er det full service! Vi tilbake dit, ja.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anlaug2014

Reisende som så på N44 Restaurant, så også på

Puerto de Mogan, Mogan

Har du vært i N44 Restaurant? Del dine erfaringer!