Vært innom Wendy og Martin hver kveld denne uken. Fantastisk god service og hyggelig atmosfære. Flott livemusikk og gode drinker. Absolutt en plass vi kan anbefale!
Sissel, Ketil og Kjell
Thank you all three for leaving a great review, the group had a very busy week!
We are so glad you enjoyed the music and the drinks and hope that the next morning's studies weren't too hard 😊
We look forward to seeing you all again when you next here.
Takk alle tre for å forlate en flott anmeldelse, gruppen hadde en veldig travel uke!
Vi er så glade for at du likte musikken og drikkene og håper at neste morgens studier ikke var for harde 😊
Vi gleder oss til å se dere alle igjen når dere kommer her.
Har nok en gang hatt hyggelige kvelder på Outlaws i Mogan😊Alltid god stemning, god service og flott sang og musikk😊Gleder meg til å komme tilbake i desember😊
Best place 😊👍
Takk for din støtte og ta deg tid til å skrive en anmeldelse for oss.
Vi håper du føler deg velkommen med oss, og Martin synger alltid din favorittmusikk 😊
Vi gleder oss til å se deg igjen i desember.
Vært her mange ganger nå. Like hyggelig hver gang😊. Utrolig god levende musikk og flink sanger. Herlig stemning. Alltid god service😊. Et sted du føler deg veldig velkommen. Er du i porto Mogan, må du besøke denne baren😊
Takk så mye for din søte anmeldelse og å være så stor støtte til oss.
Det er alltid herlig å se deg og vi bryr oss om at du føler deg velkommen og en del av vårt venture 😊
Fin atmosfære, god service og levende musikk. Sangeren har utrolig god og behagelig stemme. Absolutt verdt et besøk hvis du drar til Mogan.
Tusen takk for din nydelige anmeldelse og takknemlighet for Martin sin stemme. Vi gleder oss til å se deg igjen snart.
Dette er en koselig bar med live country musikk hver kveld. Sangeren har en fantastisk flott stemme så virkelig verdt ett besøk. Hyggelig betjening og koselig lokale.
De ligger i andre etg i shopping senteret i Mogan, selv om det virker stengt fra bakken ta turen opp for fantastiske toner. Vi var der første gang nå i januar da baren er ganske ny, men vi har endt opp på dette stedet hver kveld. Familie drevet koselig sted.
Takk så mye for den fantastiske anmeldelsen, det gjorde oss veldig glade. Vi gleder oss til å se dere igjen veldig snart.