“Veldig bra restaurant”

Casito Mediterraneo
Vurdert som nr. 8 av 105 Restauranter i Puerto de Mogan
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Sjømat, Spansk
God for: Romantisk, Familier med barn, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk god mat og serice. Vi spite paella med en kjørlig hvitvin. Fisken var fesk. Det er en fordel å bestille i forkant slik at man får bord. Toalettet var rent og pent. Det anbefales å ta turen hit for å spise.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, hogset

Anmeldt 23. november 2023 via mobile enheter

Vi skulle feire fødselsdag på dette stedet hvor vi har fått mange gode måltider tidligere.
Derfor reserverte vi bord i god tid før dagen og gledet oss til den gode maten de har her. Vi flyttet reservasjonen 1 dag og fikk tilbakemelding om at det var ok.
Det ble tidenes nedtur. Da vi stilte til avtalt tid var alle bord opptatt og ungdommen som tok i mot oss kunne bare beklage at faren hadde gjort en feil. Vi fikk ikke noe forslag om alternativ løsning og måtte gå med uforettet sak.
Uproffesjonelt og skuffende.
Vi fikk imidlertid et glimrende måltid hos naboen Bolero, så kvelden ble reddet.
Aldri mer Casito Meditirano for oss.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, toret284
Anmeldt 27. april 2023

Var der to ganger under vårt opphold.
Har vært der mange ganger tidligere år og det har alltid vært vellykket.
Spiste fisk begge gangene.. God service.

Dato for besøk: april 2023
Takk, J7163CYerikb
Anmeldt 7. april 2023

Fantastisk mat og service. Anbefales virkelig. Vår favoritt i Puerto Mogan. Spiste middag 2 kvelder og en herlige lunsj. Alle retter smakte fortreffelig.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Companion07632080411
Anmeldt 1. april 2023

Helt fantastisk mat! Fikk anbefalt havabbor og svinekjake - og var helt nydelig! Gode smaker, god stemning og veldig flott servitør som forklarte godt :)

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Lena P

Reisende som så på Casito Mediterraneo, så også på

Puerto de Mogan, Mogan

Har du vært i Casito Mediterraneo? Del dine erfaringer!