Bør kunne forlange bedre enn Toro når du spiser på restaurant.. rot med bestilling og medium servitør.
5–9 av 301 anmeldelser
Må få full pott for mat, trivsel og service.
Har vært her mange ganger, men tvillingene som var kelnere i dag var helt fantastisk, sjarmerende, naturlig og påpasselig.
Vi var et følge på 12 stk som alle var veldig fornøyd med maten.Både store og små.rolig og behagelig personale.kan anbefales på det varmeste.
Sju voksne og ein eitt-åring åt ein god middag her. Tre av oss valgte vegetar. Alle var fornøgde. Det var god uteplass for eitt-åringen til å springe
Var der med familien. Noen kilder sterk mat, andre mild, her får du det du spør om. Utrolig god indisk mat, veldig flinke og hyggelige servitører. Absolutt å anbefale.