“Sånn passe”

Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Vi bestillte Take away herfra en tidlig søndag kveld. To forskjellige pastaretter. Det var ganske triste greier... og utrolige små porsjoner. Kanskje litt feil å bedømme plassen på bakgrunn av Take away mat, men dette var ihvertfall ikke all verden ....

Takk, trond116

1923 av 698 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018

Kelner virket litt stresset når vi kom, og oppdaget etter at vi hadde bestilt at de hadde en tavle med dagens retter. Så at andre som kom etter oss ble vist denne noe de tydeligvis glemte med oss. Bestilte hvitløksbrød og bruschetta til forrett. Bruschetta var god, men hvitløksbrødet kunne vært mer hvitløk og olje på. Men så ble vi ventende på hovedretten, vi mistenkte at et annet bord fikk våre, noe vi fikk bekreftet når de endelig kom å beklaget at de hadde gjort feil. Men når de gjør feil forventer vi at de prøver å hente seg litt inn igjen, noe de ikke gjorde. Etter litt venting til kom endelig hovedrettene som dessverre ikke var mye å vente på. Ene var grillet kongereker, andre var kongereker i en sterk saus. Men begge var ganske så smakløse og smakte egentlig bare salt sjømat, med noen kjedelige potetterninger til og litt steikte grønnsaker som også var for salt til. Var ikke mye tegn til verken sterk saus eller godt grillete reker. I tillegg måtte de pilles da de kom med både hale og hode. Summert opp, dårlig mat og dårlig service, så styr unna. Prøv heller Jack el Negro, Zona Verde eller La Bodeguilla.

Takk, Oerjan543
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Verd et besøk, Ligger plassert inne i hjørnet på torget nede i havnen i Puerto de Mogan. Hyggelige servitører, meget god mat. Anbefales hvis dere liker en Italiensk restaurant!

Takk, KnBjHa
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Både tunfisken og svinefileten smakte utmerket. Meget hyggelig og kunnskapsrik betjening. Vi kommer nok tilbake.

Takk, Vacation8807
Anmeldt 22. mars 2018 via mobile enheter

Deilig mat. Kelnere som ordner opp. Anbefales. Hadde ett bord som røyket og kneleren ordnet opp :-).

1  Takk, g_rillt2018

Reisende som så på Clipper, så også på

Puerto de Mogan, Mogan

Har du vært i Clipper? Del dine erfaringer!