Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service og god mat!”
Anmeldelse av Clipper

Clipper
Vurdert som nr. 19 av 79 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 76
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Vi var to par som spiste her en tirsdag i januar. Ble møtt av oppmerksomme kelnere som gav oss gode råd. Bacalao ravioli, kalv i sitronsaus og seabas.
Alle var fornøyd og ble svært godt behandlet av kelneren. Var heldige å fikk sitte i vin rommet. Ikke det billigste stedet men var vert hver euro.
Dagens meny har ofte svært god mat. Denne gangen prøvde jeg bacalao ravioli.
Utsøkt rett med god saus, nøtter og asparges. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Askeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (670)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 671 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat og drikke. Utrolig hyggelige og serviceinnstilte servitører. Rask servering. Har vært der til lunsj og middag. Like fornøyd hver gang. Anbefales!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Dag-Frode F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, å super service! Hær er allt laget fra grunn, ikke noe halvfabrikat mat! Veldig gode viner. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Anette O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

Skulle egentlig bare ha litt drikke. Men tok også en pizza Capriccosa. Kjempegodt. Like god som om vi hadde vært i Italia. Koselige kelnere som fulgte opp. Veldig rene toaletter. Ligger rett v havna. Pent dekorert med koselige stoler og bord og dekor. Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Virkelig fornøyd når vi fant dette stedet som serverer illy kaffe. Hyggelig betjening og service innstilte.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 628emilv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Clipper, så også på

 
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i Clipper? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.