Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kato J
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de RecepciónHotel LIVVO Puerto De Mogán, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. jan. 2019
Dear Katoj2017,

It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it on Tripadvisor.
We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.
We hope you have had a god start into 2019

With kind regards
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Priceline
  • Vio.com
0.0 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 293
  • Algotels
0.7 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
Gratis parkering
Ved stranden
View from the roof terraces all around us and out to the cliffs and sea
  • Lol.travel
0.0 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • StayForLong
  • Lol.travel
0.2 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
APT.D. Terraza privada con vistas al mar
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.2 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 732
  • Algotels
1.0 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
Gratis parkering
Svømmebasseng
kr 392
kr 381
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • eDreams
0.9 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
Gratis Wi-Fi
Лас Брисас Моган Апартаменты (спальня)
    0.2 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
    Gratis Wi-Fi
    Pension Playa
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.2 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
    Gratis Wi-Fi
    • Priceline
    • Agoda.com
    3.3 km fra Hotel LIVVO Puerto De Mogán
    Se flere hoteller i Puerto de Mogan
    Anmeldelser (1 284)
    Filtrer anmeldelser
    1 285 resultater
    Vurdering fra reisende
    742
    362
    109
    43
    29
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    742
    362
    109
    43
    29
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    1217 av 1 285 anmeldelser
    Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

    Vi bodde på hotelldelen og hadde terrasse med utgang rett til solsenger og utsikt til havet og stranden. Vi hadde halvpensjon, og maten var fantastisk. Alle de ansatte var veldig hyggelige, og servicen upåklagelig. Anbefales. Reiser gjerne dit igjen.

    Dato for oppholdet: april 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, brittjorg
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    YourHolidayTeam, Director de Relaciones con Clientes på Hotel LIVVO Puerto De Mogán, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018
    Google-oversetting

    Dear Britt,
    First of all, we would like to thank you for choosing our small Hotel for your getaway. Your comments are very important for us, and certainly they will motivate our team to continue delivering the best service to all our guests
    Once again, thank you very much for your kind words. We look forward to welcoming you back.
    Sunny regards
    Your Holiday Team

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

    Hotel Puerto de Mogan er etter vår mening det beste hotellet vi har besøkt på Kanariøyene.
    En unik beliggenhet nede i havnen og et personale med et smil og en serviceinnstilling som vi ikke har møtt noe annet sted!
    Anbefales på det sterkeste!

    Dato for oppholdet: mars 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    2  Takk, KnBjHa
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    YourHolidayTeam, Director de Relaciones con Clientes på Hotel LIVVO Puerto De Mogán, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018
    Google-oversetting

    Dear Customer,

    It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it on Tripadvisor.
    We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.

    With kind regards

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 8. januar 2018 via mobile enheter

    Fantastisk beliggenhet i Puerto de Mogán. Utrolig god og rikholdig frokost, med et koldtbord på høyt nivå. Bobler på frokostbordet er også svært hyggelig. Flott uteområde, med basseng, og trapp rett ut i havet. Mogans beste beliggenhet!!

    Dato for oppholdet: januar 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, OdBjB
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    YourHolidayTeam, Director de Relaciones Públicas på Hotel LIVVO Puerto De Mogán, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
    Google-oversetting

    Dear Odd,
    Thank you for choosing THe Puerto de Mogan to spend your vacations.
    It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it.
    We look forward to the opportunity of welcoming you back again soon.
    Sunny Regards

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 30. november 2017

    Vi har igjen besøkt dette hotellet (3dje gang). Og vi er fortsatt veldig fornøyd. Hotellet har
    det som trengs for en avslappende ferie og i nærheten har man det man trenger for å ha det godt. Restaurant og bassengområdet med trapp rett ut i sjøen er førsteklasses. Rommene er litt slitt, men uten at dette går ut over kvaliteten på ferien.
    Jeg sykler en del og hvis man er glad i bakkete turer er denne øya og utgangspunktet i Puerto de Mogan fantastisk...
    Hotellet anbefales!

    Romtips: Anbefaler 1. etg. mot båthavnen. Trivelig og se på livet.
    Dato for oppholdet: november 2017
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Sovekvalitet
      • Renslighet
      • Service
    2  Takk, 414walterk
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    YourHolidayTeam, Director de Relaciones Públicas på Hotel LIVVO Puerto De Mogán, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
    Google-oversetting

    Dear Walter,
    It is nice to hear that you enjoyed your last vacation in december and we are grateful you took the time to specify it on Tripadvisor. Sorry for our delay answering you.
    We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.

    With kind regards

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 30. mars 2017

    Her er det virkelig godt å være. Best beliggenhet i flotte omgivelser . Gammelt hotell , men trivelig betjening og god service. Frokost og middag inkludert i prisen. Ikke billigste opphold , men meget bra. Takterrasse hvor dere kan nyte solen uten en tråd. Anbefaler denne plassen . Regn med å bestille i god tid.

    Romtips: Rolig og sentral beliggenhet . Handicapvennlig.
    Dato for oppholdet: mars 2017
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, Perkristian
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    h0telpuert0dem0gan, Your Holiday Team på Hotel LIVVO Puerto De Mogán, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2017
    Google-oversetting

    Dear Perkristian,

    First of all, we would like to say thank you for choosing our Hotel for your vacations and shared your experience here on Tripadvisor.

    The satisfaction of our guests is our main goal and only through sharing your opinion with us we know what we do great and what we can improve.
    Thank you for sharing your nice comments concerning our hotel, we are proud we could satisfy your needs and wishes.

    We hope we can welcome you back soon and make you another great vacation in Puerto de Mogán.

    KInd regards,
    The Hotel THe Puerto the Mogán Management and Team.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser