Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vio.com
Etrip
StayForLong
Booking.com
Hotels.com
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 234)
Filtrer anmeldelser
1 234 resultater
Vurdering fra reisende
706
356
107
40
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
706
356
107
40
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 1 234 anmeldelser
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Vi bodde på hotelldelen og hadde terrasse med utgang rett til solsenger og utsikt til havet og stranden. Vi hadde halvpensjon, og maten var fantastisk. Alle de ansatte var veldig hyggelige, og servicen upåklagelig. Anbefales. Reiser gjerne dit igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, brittjorg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018
Google-oversetting

Dear Britt,
First of all, we would like to thank you for choosing our small Hotel for your getaway. Your comments are very important for us, and certainly they will motivate our team to continue delivering the best service to all our guests
Once again, thank you very much for your kind words. We look forward to welcoming you back.
Sunny regards
Your Holiday Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Hotel Puerto de Mogan er etter vår mening det beste hotellet vi har besøkt på Kanariøyene.
En unik beliggenhet nede i havnen og et personale med et smil og en serviceinnstilling som vi ikke har møtt noe annet sted!
Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, KnBjHa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018
Google-oversetting

Dear Customer,

It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it on Tripadvisor.
We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.

With kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2018 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet i Puerto de Mogán. Utrolig god og rikholdig frokost, med et koldtbord på høyt nivå. Bobler på frokostbordet er også svært hyggelig. Flott uteområde, med basseng, og trapp rett ut i havet. Mogans beste beliggenhet!!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones Públicas på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Dear Odd,
Thank you for choosing THe Puerto de Mogan to spend your vacations.
It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it.
We look forward to the opportunity of welcoming you back again soon.
Sunny Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2017

Vi har igjen besøkt dette hotellet (3dje gang). Og vi er fortsatt veldig fornøyd. Hotellet har
det som trengs for en avslappende ferie og i nærheten har man det man trenger for å ha det godt. Restaurant og bassengområdet med trapp rett ut i sjøen er førsteklasses. Rommene er litt slitt, men uten at dette går ut over kvaliteten på ferien.
Jeg sykler en del og hvis man er glad i bakkete turer er denne øya og utgangspunktet i Puerto de Mogan fantastisk...
Hotellet anbefales!

Romtips: Anbefaler 1. etg. mot båthavnen. Trivelig og se på livet.
Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 414walterk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones Públicas på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Dear Walter,
It is nice to hear that you enjoyed your last vacation in december and we are grateful you took the time to specify it on Tripadvisor. Sorry for our delay answering you.
We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.

With kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2017

Her er det virkelig godt å være. Best beliggenhet i flotte omgivelser . Gammelt hotell , men trivelig betjening og god service. Frokost og middag inkludert i prisen. Ikke billigste opphold , men meget bra. Takterrasse hvor dere kan nyte solen uten en tråd. Anbefaler denne plassen . Regn med å bestille i god tid.

Romtips: Rolig og sentral beliggenhet . Handicapvennlig.
Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Perkristian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
h0telpuert0dem0gan, Your Holiday Team på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2017
Google-oversetting

Dear Perkristian,

First of all, we would like to say thank you for choosing our Hotel for your vacations and shared your experience here on Tripadvisor.

The satisfaction of our guests is our main goal and only through sharing your opinion with us we know what we do great and what we can improve.
Thank you for sharing your nice comments concerning our hotel, we are proud we could satisfy your needs and wishes.

We hope we can welcome you back soon and make you another great vacation in Puerto de Mogán.

KInd regards,
The Hotel THe Puerto the Mogán Management and Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser