Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 233)
Filtrer anmeldelser
1 233 resultater
Vurdering fra reisende
706
356
106
40
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
706
356
106
40
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 233 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Etter å ha bodd på hotellet i mer enn 10 år, oppleves det negativt plutselig å skulle betale 12euro for å bruke innendørs svømmebasseng (spa). Svært dyrt hotell så dette må fortsatt være gratis for hotellets gjester.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Torunn T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones Públicas på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2019
Google-oversetting

Dear Customer,

First of all, thank's to your 10 year loyalty.

We would like to thank you also for having taken the time to comment on your recent stay at our small Hotel Puerto de Mogán and we are very happy that overall you have enjoyed again your stay with us.

Please understand that a hotel can not affort through all the 10 years not to changes services and rates.

From all the staff, we look forward to welcoming you back in the future.

Sunny regards
Your Holidayteam

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk deilig hotel med få rom. Voksent klientell. Rolige omgivelser, deilig bassenganlegg, god mat og drikke. Og ikke minst et meget hyggelig og serviceinnstilt personale. Annefales. Vi kommer hvertfall igjen!!!!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, katoj2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Recepción på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Dear Katoj2017,

It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it on Tripadvisor.
We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.
We hope you have had a god start into 2019

With kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Vi bodde på hotelldelen og hadde terrasse med utgang rett til solsenger og utsikt til havet og stranden. Vi hadde halvpensjon, og maten var fantastisk. Alle de ansatte var veldig hyggelige, og servicen upåklagelig. Anbefales. Reiser gjerne dit igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, brittjorg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018
Google-oversetting

Dear Britt,
First of all, we would like to thank you for choosing our small Hotel for your getaway. Your comments are very important for us, and certainly they will motivate our team to continue delivering the best service to all our guests
Once again, thank you very much for your kind words. We look forward to welcoming you back.
Sunny regards
Your Holiday Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Hotel Puerto de Mogan er etter vår mening det beste hotellet vi har besøkt på Kanariøyene.
En unik beliggenhet nede i havnen og et personale med et smil og en serviceinnstilling som vi ikke har møtt noe annet sted!
Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, KnBjHa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018
Google-oversetting

Dear Customer,

It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it on Tripadvisor.
We hope that you will continue to give us the pleasure of hosting you when next you are planning your vacation as we look forward to welcoming you again.

With kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2018 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet i Puerto de Mogán. Utrolig god og rikholdig frokost, med et koldtbord på høyt nivå. Bobler på frokostbordet er også svært hyggelig. Flott uteområde, med basseng, og trapp rett ut i havet. Mogans beste beliggenhet!!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
YourHolidayTeam, Director de Relaciones Públicas på Hotel Puerto De Mogan The Senses Collection, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Dear Odd,
Thank you for choosing THe Puerto de Mogan to spend your vacations.
It is nice to hear that you enjoyed your vacation and we are grateful you took the time to specify it.
We look forward to the opportunity of welcoming you back again soon.
Sunny Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser