Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good to be back ”
Anmeldelse av Restaurante Mogan Mar

Restaurante Mogan Mar
Vurdert som nr. 19 av 74 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Endelig tilbake. Hyggelig å bli møtt med smil og varme klemmer!
Maten, tja vi fulgte oppfordringen og bestilt sjømatsalat. Den var
God, men heller ikke mer. Tror nok vi prøver noe annet neste gang.
Men nok en gang - godt å være tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 117arildd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (755)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 755 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2018

Kelnerene var "tett på" hele tiden.Maten var helt grei,Atmosferen var som vanlig i Mogan.
Mogan er ikke som før der ar allt for mye turister,vansker med å finne ledige plasser om kvelden.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Kjell N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi var 18 stk. Som skulle ha mat. Vi måtte vente i 1t 20min. Før vi fikk to forrettet. Når hovedrettene kom, var ikke forrettene fortært. Maten var under middels.
Service bra men litt kaos.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 830frodeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Utrolig god sangria, kanskje byen beste. Maten nådde ikke helt til topp. Pizzabunnen var hard og tørr. Hyggelig betjening og fin beliggenhet på restauranten.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Kristofferri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2018 via mobile enheter

Dette stedet har vi besøkt mange ganger, både for lunsj og middag. Stedet har "personlighet" og skiller seg positivt ut blandt de andre langs strandpromenaden i PdM. Fra menyen vil jeg særlig anbefale Cordero de Montana - 3 gode fileter av lam - mørt og deilig. Småelegant anrettet med grønn asparges innrullet i bacon, sprøstekt serranoskinke og dip av barbecue-
saus.

Oppmerksomme servitører, laidback stemning. Det er en grunn til at vi stadig vender tilbake hit. Hyggelig priset også.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 347lailan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Mogan Mar, så også på

 

Har du vært i Restaurante Mogan Mar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din