“Akkar måltid”
Anmeldelse av El Malecon De Mogan

El Malecon De Mogan
Vurdert som nr. 39 av 107 Restauranter i Puerto de Mogan
Anmeldt 1. mai 2024

Helt grei restaurant med god mat. Spiste Calamar paprilla, smakte godt. God Sangria cava.
God service, vi fikk splitte regningen uten noe problem

Dato for besøk: april 2024
Takk, 417Gunn

Anmeldt 10. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk service- hyggelig opplevelse. God tapas og gode anbefalinger på vin👌. Kommer definitivt tilbake og nyter noen timer på denne perlen

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Lena H
Anmeldt 4. februar 2024 via mobile enheter

Ved første kveld i Purto de Mogan ruslet vi på måfå i "kvaderaturen" og traff på denne restauranten nede ved småbåthavnen. Ble tatt hyggelig imot og så ut til å ha gode råvarer og de tilberedte red "seabass" på en ekselent måte. Hyggelig og oppmerksom(!) betjening hele veien. Til fisken fikk vi en hvitvin fra øya, en malvasia som smakte fortreffelig. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, PerTore
Anmeldt 20. januar 2024

Vi fikk ikke det vi bestillte, maten var ikke god.
Når vi påpekte at det var mangler i bestillingen var svaret at det manglet på kjøkkenet. En snodig opplevelse.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Thomas S
Anmeldt 24. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk service, gode drinker , full kontroll på glutenfri mat (3 av 4 av oss har cøliaki)
Spansk ostetallerken kan anbefales, samme med hvitløksreker. Guttungen fikk glutenfri Hamburger med Pommes frites, vi andre delte chateubriand som smakte fortreffelig 👏😍
Vi kommer tilbake 😊

Dato for besøk: desember 2023
Takk, s-sjuve

Reisende som så på El Malecon De Mogan, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
Gran Canaria, Kanariøyene

Har du vært i El Malecon De Mogan? Del dine erfaringer!