Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mogan”
Anmeldelse av La Cucina

La Cucina
Vurdert som nr. 14 av 79 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 45
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Beste Pizza i Spania, Europa og Verden. Jeg snakker da om Pizza Formagi i motbakke. Ja da de har andre Italia retter også. Bestill bord, de har bare 12 stoler, alle ute i brattbakken.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, erikt902
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (996)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 996 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god pizza. Kun 12 sitteplasser så her bør man bestille bord. Effektivt og rimelig . Bratt oppoverbakke rett fra møteplassen på torget

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Torunn T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk bra italiensk restaurant. Utrolig bra mat og en magisk stemning. Annefales på det varmeste. Får du ikke bord, så tilbyr de takeaway. De får av oss 10 poeng av 6 mulige. PRØV DEN!!!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, katoj2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte takeaway : ravioli med steinsopp og trøffelsaus, så god at det er helt vannvittig. Så pasta carbonara, aldri fått den bedre enn her. Takk til kokken

Dato for besøk: november 2018
Takk, leiknys2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Lunsjbesøk. God italiensk pizza, god service og blues syngende kokk. “Senk skuldrene” følelse - ei god stund. Få bord - alle ute i gata. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 894lisbethf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Cucina, så også på

 
Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i La Cucina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.