Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og rask servering!”
Anmeldelse av La Cucina

La Cucina
Vurdert som nr. 13 av 73 Restauranter i Puerto de Mogan
Prisklasse: USD 10 - USD 45
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Spiste pizza og vongole til lunch.
Svært rask servering og meget god pizza litt mye tomat på vongole. Hyggelig betjening men de en får begrenset tid. Vi fikk beskjed om at andre skulle ha bordet etter oss om 15 min.
Litt hektisk men ellers bra!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Askeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (931)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 931 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Beste Pizza i Spania, Europa og Verden. Jeg snakker da om Pizza Formagi i motbakke. Ja da de har andre Italia retter også. Bestill bord, de har bare 12 stoler, alle ute i brattbakken.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, erikt902
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god pizza. Kun 12 sitteplasser så her bør man bestille bord. Effektivt og rimelig . Bratt oppoverbakke rett fra møteplassen på torget

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Torunn T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk bra italiensk restaurant. Utrolig bra mat og en magisk stemning. Annefales på det varmeste. Får du ikke bord, så tilbyr de takeaway. De får av oss 10 poeng av 6 mulige. PRØV DEN!!!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, katoj2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte takeaway : ravioli med steinsopp og trøffelsaus, så god at det er helt vannvittig. Så pasta carbonara, aldri fått den bedre enn her. Takk til kokken

Dato for besøk: november 2018
Takk, leiknys2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Cucina, så også på

 
Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i La Cucina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din