Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God italiensk mat og flinke kelnere”
Anmeldelse av La Cicala

La Cicala
Vurdert som nr. 23 av 74 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Vi var to par som spiste her to kvelder på rad og ble godt tatt vare på. Spiste god italiensk mat. Bra kjøtt og pasta den ene kvelden, svinekjøtt i sennepsos var fantastisk. Neste dag ble det fire forskjellige pizza som alle var gode. Med god spansk ribera del duero vin.
Vi satte pris på personale som ikke maset på oss slik som de gjør på mange av de andre restaurantene langs stranden.
Kan anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Askeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (652)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 652 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Dagens fisk med couscous var supergod! Pasta carbonara smakte noe brent, grunnet en skinke de brukte. De andre rettene var helt Ok.

Kjøpte pizza og mikset salat takeaway en dag, veldig god pizza, og imponerende salat til! Supert.

Dato for besøk: november 2018
Takk, BorghildO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

En av mange alt for høyt ratede spisesteder her.

Spise her to ganger til lunsj. Husets vin er dårligere enn mange andre steder, sangriaen også. Standard-pastaen er litt for blaut og besk. Det de har på spesial er bedre, av pasta. Gambasen er også dårligere. Porsjonene er store da, og betjeningen generelt hyggelige.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, MistaBrosh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Mat og kelnere var helt grei.Flinke kelnere.Atmosferen på denne plassen er bra .mye folk som rusler forbi

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Kjell N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin v, Guest Relations Manager på La Cicala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Hi Kjell,

Thank you for sharing your review with us.

We're glad you had a nice time at La Cicala and we hope to see you soon.

Best Regards,
La Cicala - Puerto de Mogán

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Gikk tilfedligvis og satt oss her for noe kjølende i varmen. Bestemte oss også for å prøve en av pizzaene i menyen. Den var så god at vi kom tilbake tre ganger i løpet av ferien. Blide ansatte og god mat.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MAKS92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kevin v, Guest Relations Manager på La Cicala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Hello Mak,

Thank you for taking the time to rate us and write us such a kind review.

We feel happy to hear you loved our wood-fire pizzas and enjoyed your visit to La Cicala.

We'd like to see you soon again.

Best Regards,
La Cicala - Puerto de Mogán

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Cicala, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i La Cicala? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din