“Fantastisk god mat”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. mars 2024

Spiste her 4 av 7 middager. Fantastisk god pizza , calsone, pasta og salat . Veldig hyggelige ansatte og super servise. Anbefales !

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Kristina B

Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

Spiste her første kveld , pizzaen er midt på treet , trivelige folk og god service
Husets rødvin er elendig , og irish coffey under middels , kom tilbake med et vennepar 3 kvelder senere , da ble vinen droppet og vi alle spiste pizza , venneparet var hakket mere overbevis enn oss.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, bananerogepler
Anmeldt 3. desember 2022 via mobile enheter

Vært her mange ganger de siste 5 årene. Synes vel pizzaen var hakket bedre før, men alt er fortsatt veldig bra. Både pizza, pasta og salater er bra. Svært barnevennlig. Svært hyggelig betjening. Anbefales

Dato for besøk: desember 2022
Takk, John_M_B_L
Anmeldt 23. november 2021 via mobile enheter

Har vært innom her hver gang vi er i PM. Hyggelig sted med god plass og god mat. Ingen unntak denne gangen heller. Selv om menyen har blitt betraktelig mindre er det fortsatt veldig god pizza her. Og i følge frua har de den beste Tiramisu i Mogan..😁

Dato for besøk: november 2021
2  Takk, trond116
Anmeldt 9. februar 2020

Vi har spist her flere ganger i ferien, god mat og god service😊Flott beliggenhet ved stranden. Barnevennlig.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Wenche S

Reisende som så på La Cicala, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan

Har du vært i La Cicala? Del dine erfaringer!