Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra sted å få noe å drikke”

Restaurante Patio Canario
Vurdert som nr. 33 av 74 Restauranter i Puerto de Mogan
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. november 2018

Et sted i havna i Mogan for å ta noe å drikke. Har ikke spist der, men et fint sted å slappe av og se på det yrende livet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Tore Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (821)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 821 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk sjømat og koselig atmosfære:) perfekt beliggenhet rett ved sjøkanten. Store porsjoner

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 923annea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt denne som en god tapasrestaurant, men utvalget av tapas var dårlig, så derfor ble vi litt skuffa. Men veldig fin plassering i havna og koselig sitteplasser trakk opp. Vi voksne fikk mat først, og det tok lang tid før det siste barnet fikk sin mat. Vi ble mette, men ikke imponert over maten...

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 636camillak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2018 via mobile enheter

Restaurant ligger ved havna, midt i turiststrømmen.
Vi bestilte kyllingsalat og fiskesuppe. Begge var smakfulle og gode.
Ganske rask servering. Servitørene virket litt fraværende, men det var mye folk og masse jobb.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, janegil51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2018

En tur til puerto Mogan hører med når vi er på Gran Canaria. Målet er et godt fiskemåltid ved havnen. Da er Patio Canario et ypperlig sted som vi besøker hver gang.
Nydelig fersk fisk, enten du tar dagens fisk eller grillet. Anbefaler den tørre vitvinen Verdeo fra Torres.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Kjell O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Patio Canario, så også på

 

Har du vært i Restaurante Patio Canario? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din