Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Puerto de Mogan
Publiser
Innboks
Søk

“Hyggelig restaurant ”

Sol y Luna - Puerto Mogan
Vurdert som nr. 12 av 105 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 33
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservater
Beskrivelse: 969/5000 Åpnet i 1985 som en familiebedrift der kvalitet og kundeservice var referansepunktet. I 30 år var vårt gastronomiske tilbud basert på et stort utvalg av iskrem og cocktailer der vi var pionerer. Med innlemmelsen av våre sønner Fernando og Sebastián vokste vi og annekterte en ny plassering, fikk plass, kapasitet og tjenester. Restauranten er fullstendig renovert og innredet i tre med varme farger, og tilbyr et utvalg av tapas og snacks hele dagen. Fra 18:00 "Middag med spansk mat" hvor fisk og fersk kjøtt har en god tilstedeværelse. Til vårt gastronomiske tilbud legger vi til en "Gourmet Boutique" med toppkvalitetsprodukter. Servitører som snakker spansk, engelsk, tysk, italiensk, den beste jazzmusikken og stedet foran havet danner den perfekte cocktailen for å skape den avslappede atmosfæren som alle våre kunder nyter. Vær velkommen !!!
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

God mat og fantastisk service. Virkelig verdt et besøk. God frokost og behagelig atmosfære. Verdt et besøk

Dato for besøk: september 2019
Takk, edgarh464
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (593)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 593 anmeldelser

Anmeldt 3. april 2019 via mobile enheter

Fantastisk liten oase med usedvanlig hyggelig familie og personale som nok står på hendene for deg om du bestiller det . Stamsted for mange norske. Maten har i alle år vært fortreffelig, men er nå utvidet tiden komplett gourmet restaurant med alene delikatesser innen tapas. Ved en helaften med god drikke.

Dato for besøk: april 2019
Takk, klungoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2019

Hadde hørt mykje fint om Sol y Luna før vi reiste til Puerto de Mogan, og det stemte! Dei svarte absolutt til forventningene, fantastisk kjekke folk og nydelig god og spennande mat. Vi kjem igjen i haust -

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anlaug2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
580fernandop, Gerente på Sol y Luna - Puerto Mogan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your kind comment and we hope to receive you again as soon as you wish.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Maten var helt ok. Vi ble dårlig ivaretatt av betjeningen, fikk dårlig forklart hva maten inneholdt, lang tid fra vi ba og regningen til den kom. Satt et godt voksent gjeng på nabobordet som kun var der for drinkene din del. Ropte, sang og hoiet, gjorde det rett og slett utrivelig for resten av besøkende i restauranten. Vi hadde satt veldig pris på om betjeningen kunne bedt de roe seg noen hakk, isteden for å hive seg med på rølpen. Vil fraråde venner og familie om å besøke denne plassen.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, KarolineL135
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Flott sted for å slappe av og nyte god tapas, gode drinker og iskrem.

Kan virkelig anbefale Gambas al ajilo!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, MrMartinsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
580fernandop, Gerente på Sol y Luna - Puerto Mogan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019
Google-oversetting

Thanks very much MrMartinsen.
When you want, we are waiting for you. Thanks again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sol y Luna - Puerto Mogan, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
 
Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i Sol y Luna - Puerto Mogan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din