“Middelmådig”

Vurdert som nr. 19 av 105 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi er en familiebedrift der kvalitet og kundeservice alltid har vært våre referanser siden 1985. I 30 år har vårt gastronomiske tilbud vært basert på et stort utvalg av snacks, iskrem og cocktailer, der vi var pionerer. Med innlemmelsen av våre sønner Fernando og Sebastián vokste vi ved å annektere de tilstøtende lokalene for å få plass, kapasitet og tjenester. Helt pusset opp med varmt og tre, og tilbyr autentisk spansk mat. I løpet av dagen snacks og et omfattende utvalg av tapas. Starter klokken 18.00 middagen forvandler oss, salater, fisk, sjømat og ferskt kjøtt tar kontroll. Nattens kontrapunkt er hjemmelagde desserter, kaker og fersk frukt fra Mogán. Servitører som snakker spansk, engelsk, tysk og italiensk, jazzmusikk, iskrem, cocktailer og beliggenheten ved sjøen, skaper den perfekte atmosfæren for våre kunder å tilbringe en flott natt. Velkommen !!!
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Helt middelmådig mat og service. Fin beliggenhet. Fikk servert en helt middelmådig fiskerett med saus og poteter, indrefilet var bra stekt men ble servert kun med grønnsaker og poteter, ingen saus, smakte overhodet ingenting. Bad deretter om saus og fikk en helt grei bearnaisesaus som løftet opplevelsen. Barna skulle få Kyllingburger, dette var en frityrstekt kylling mellom to brødskalker, intet annet. Kommer nok ikke tilbake hit igjen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, agnete g

Anmeldt 30. april 2022

Ved første øyekast syntes vi dette så mer ut som en bar og sted med enkel mat. Anmeldelser fortalte oss noe annet og vi stakk innom for lunsj. Spise cæsar salat som var veldig god med virkelig ferske ingredienser.
Kom tilbake for middag et par dager senere, spiste da helstekt okse indrefilet som vi ferdigstekte etter vårt ønske på bordet. Dette med en nydelig rødvin til og topp service gjorde det til en utmerket siste kveld for oss.

Dato for besøk: april 2022
Takk, ToneN
Anmeldt 3. januar 2022 via mobile enheter

Vi spiste Tapas for 2 her i dag, 30 euro. Nydelig mat, fantastisk service og topp utsikt. Virkelig en restaurant å anbefale 😊 Bestill tapas og du vil bli god og mett og veldig fornøyd 🤩

Dato for besøk: januar 2022
2  Takk, Lykkeliten72
Fernando Pérez, Propietario på Sol & Luna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2022

Thank you very much for your comment, but I assure you that our menu has many more options with which to enjoy your visit to Sol&Luna.

Anmeldt 20. desember 2021

Vakkert beliggende nede ved havnen ligger denne familieeide restauranten. Stedet ble introdusert for meg av en venn som bor i Mogan. Super mat (vi spiste blekksprut) som ble servert med sjarm og finesse. God drikke og fullkommen stemning. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, Svein G

Thanks to you and your friend for the recommendation.

Anmeldt 16. desember 2021 via mobile enheter

Vi kom dit for å spise t-bone, for tre dager siden var min bror å spiste der. 32-33 euro Per pers, vi måtte betale 49 euro for samme rett. Etter at maten var servert ble vi glemt, ingen påfyll av kryddersmør til steking eller olje til brenner.
Dette var ikke t-bone men et annet stykke kjøtt med ekstremt mye fett
Dårlig å bli lurt på Ca 170 kroner Per porsjon

Dato for besøk: desember 2021
Takk, UlfI5

Responding to him is complicated above all because what he says does not adjust to reality.
The day before, his brother ate for that price because the meat was almost 500 grams less than his. His meat was not a piece of low quality meat, it was a Tbone with the Sirloin included, matured and of first quality.
What really happened is that it was too big for you and you were no longer able to eat it.
Finally I tell you that no one has cheated you and as an example of what I tell you are practically all the criticisms of our clients. Do not forget that for some reason we are the oldest restaurant in Puerto de Mogán.

Reisende som så på Sol & Luna, så også på

Puerto de Mogan, Mogan

Har du vært i Sol & Luna? Del dine erfaringer!