Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Utendørsbasseng
Restaurant
Se flere hoteller i Puerto de Mogan
Anmeldt 24. april 2013

Hotellet ligger ca.5min fra stranden og den nydelige havnen.
Hotellet består av mange bygninger,så hvor man havner kan bety mye for trifselen.
Bygningene liggeri et stort annlegg,med mye trær og blomster.Bare hagen er vert et bessøk.
I hagen er der flere bassenger,og et stort basseng,med kunstig oppbygd sandstrand.
Egne basseng for barn.Der er også en avdeling med forskjellige kaktusser utrolig mange forskjellige arter.Om jeg skal finne noe på minussiden,så kan vegen til spisesalen bli lang om man har vasker med føttene.Vi bodde der i 14 dager og trivdes godt.
Maten var allsidig og det var meget å velge i.
Topp betjening over alt.Høfflige og hjelpsomme.
Rent og pent,med håndkle etter behov,både til innendørs og utendørs behov.
Egen lunsjrestaurant i hagen(Innendørs og Utendørs servering)
Dette hotellet kan trykt annbefales.

Romtips: Be om å få rom mot basseng og hagen.Helst 2 eller 3 etg.
Dato for oppholdet: april 2013
2  Takk, leifhur
Anmeldt 29. mars 2013

Kjempehotell i Puerto Mogan. Beliggenheten er bra i forhold til byen. Restauranttilbudet på hotellet er førsteklasses. Frokosten overdådig, med champagnefrokost hver dag. Dette er et veldig stort hotell med to bassengområder. Nesten uten unntak smilende ansatte på hele hotellet. Rent og pent. Det eneste som trakk opplevelsen ned til fire er sengene på rommet som var veldig ukomfortable. Men alt i alt et sted å anbefale. Kommer gjerne tilbake.

1  Takk, MortenB686
Anmeldt 28. mars 2013

Forventningene var i utgangspunktet høye etter gode anmeldelser her på Tripadvisor, men allikevel innfridde hotellet. Her kan alle i familien trives. Veldig bra tilpasset for barnefamilier og topp service på alle nivåer. Anbefales!!

1  Takk, Kresengjest
Anmeldt 30. januar 2013

Vi hadde et behagelig opphold på Cordial Mogan Playa. I forbindelse med julen så var det mulighet for et spesielt godt måltid på hotellets gourmet restaurant. Første juledag ble det arrangert "galla buffet", og den var fantastisk bra!!!! Det var et utvalg av retter som dekket enhver smak pluss gode viner inkludert i prisen. Det var endog rikelig med hummer tilgjengelig.
Området er innelukket og et stykke fra stranden. I forhold til annonsene for hotellet, så ligger hotellet lengre fra stranden enn forventet. ( 10 minutters gange).
Servicen på hotellet er meget bra. Det er to pool-områder, begge med litt servering.
Jeg og min familie hadde et fint opphold på hotellet.
Vi var litt misfornøyde med rommet som vi fikk tildelt. Det var i første etasje og fikk bare litt sol på ettermiddagen.

Romtips: Dersom vi skulle reist tilbake så ville vi bedt om et rom høyere oppe i etasjene, gjerne med utsikt til den nederste poolen. Vi ble også fortalt av andre gjester at hotellet hadde mini-suiter. Før en bestiller, så ville det sikkert vært smart å sjekke prisene på en av disse.
Dato for oppholdet: desember 2012
  • Reisetype: Reiste med familie
4  Takk, Kjell Bernhard A
Anmeldt 4. november 2012

Dette hotellet har vi bodd på tilsammen 4 ganger nå. Og garantert ,- vi kommer igjen. ALT ,- fungerer flott. Utrolig blid og smilende betjening som hilser først,- hver gang ,- og med stor servicegrad. Omgivelser både ute og inne er fantastisk flott. Helt topp mat til alle måltider. Bufee'n på kvelden er helt rå. Bassengene er store og fine ,- og varierer fra 5 til 190 cm dybde. Noe for alle. Har dere ikke vært på Cordial Playa tidligere ,- så løp og kjøp. Blir nå lansert som en av de 10 beste steder i verden å feriere.
Gleder oss til neste besøk i 2013.

Romtips: Sørg for rom høyt oppe ( 3 - 4 etasje ) med utsikt til pool. Ellers kan man havne "nede i hagen" uten utsikt.
Dato for oppholdet: oktober 2012
2  Takk, Tor c