Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
34 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 361
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.02.23
Expedia.com
USD 360
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Vio.com
USD 354
Vis tilbud
Hotels.comUSD 360
TravelocityUSD 360
AlgotelsUSD 459
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 379)
Filtrer anmeldelser
5 380 resultater
Vurdering fra reisende
4 010
1 078
227
40
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 010
1 078
227
40
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 5 380 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Vi var der fra 24.11 til 01.12.2018 - og hadde et supert opphold på et flott hotell. Alt fra frokosten til musikk i baren på kvelden - et par timer - var helt supert. Det er som å bo i en botanisk hage. En liten spasertur ned til havna.
Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, JanToreJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
beCordial, Director de Relaciones Públicas på Hotel Cordial Mogán Playa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019
Google-oversetting

Dear JanToreJ,

Thank you very much for your feedback, we are happy to read that you liked every aspect of your stay and of our wonderful hotel, from the gardens to the music. We look forward to welcome you again soon in the Cordial Mogán Playa.

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Fint hotell , rent og pent, blide ansatte , god frokost, sykkelutleie m bra utvalg, husk å booke sykkel dagen før ellers er alt utleid. Kommer gjerne tilbake. Byen er triveligere enn mange andre på øya.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 362steine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2018

Fra man sjekker inn i resepsjonen føler man seg vel ivaretatt. Rommene er fordelt i flere bygninger rundt de to basseng områdene. Vi fikk som ønsket rom i øverste etasje, med fin utsikt over bassenget nær resepsjonen. Dette området er det rolige området, mens aktiviteter er lagt til det andre bassenget. Fint mattilbud til frokost og fra buffeten til middag om kvelden. Vi var der i slutten av oktober, og da tar det litt tid før solen når ned i hotelområdet på morgenen. Hotellet ligger i en fantastisk hage, hvor det også arrangeres ukentlig omvisning. Verd å ta med for lære mer om de 500 ulike plantetypene som finnes der. Benyttet lokalbuss tilbake til flyplassen. Raskere og vesentlig billigere enn et selskap som tilbyr transport til og fra hotellene. God parkering om du kommer med bil.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, Sirius55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2018

Dette hotellet er verdt et besøk. Fantastisk er vel riktig ord når jeg skal beskrive arkitekturen. Du blir tatt tilbake i en for oss nordboere fantastisk verden inspirert av tusen og en natt. Hyggelig betjening og omfangsrik frokost må fremheves. Skal jeg trekke frem noe negativt må det være at hotellet tilbyr norske TV kanaler som NRK 1 og TV 2 samt svensk TV1 world. De norske kanalene fungerte ikke til tross for vår anmodning om at det ble rettet opp. Menyen ved bassenget kunne vært mye bedre. Alt i alt, dette hotellet vil vi besøke igjen.

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, bjarnejpedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Stort rolig omeråde. Masse blomster å koselige grønne lunger på omerådet. Stort hotell som dekker mye av mogan. God mat i restaurant med masse å velge i. Service litt rotete da de ikke husker hvem som skal ha hva, samt glemmer å komme med drikke/påfyll innimellom. Flere fine basseng på omerådet. Rent å pent. Flinke rengjørere på rom. Generelt pent hotell, noe slitt med alderstegn. Underholdning hver kveld.
Veldig rolig sted passer godt for voksne på avslapningstur. Er du ung å vil ha litt liv å røre er ikke dette stedet.
Fin sti bak hotellet med utgravninger av bosted å graver. Denne er det fri adgang til fra hotellet. Anbefales en tur der.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 602runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser