Ved denne stranden ligger det mange bra restauranter og husker spesiellt en isbar med deilig iskrem. På stranden finnes også fin lekeplass for barn.
Fantastisk and med sterk saus. Hyggelige betjening og god servise. Litt bortgjemt men verd et besøk.
Rolig strand for barn og pensjonister . Noe aktiviteter tilbys. Deilig og ikke overfylt. Kaffer og butikker langs stripen
En fantastisk fiskelandsby med skikkelig sjel. Nesten som å komme til et helt annet område enn på Gran Canaria. Flere flotte spisesteder og butikker i alle varianter. Vi valgte å spise på Tapas Tapaså det var et godtvalg da stedet serverte meget god tapas,
Flott strand med flere aktiviteter. Parkering like ved. På andre siden av parkeringen ligger en gammel havn med lang promenade helt til moloen. Ta med brød og mat fikser. Da kommer det et stort antall fikser. Barnevnelig området med ikke alt for mye folk. Pass på barna når dere går langs den gamle båthavna, det er dypt.
Vi har her på dagstur på fredag. Da er det marked med mange lokale utstillere, hvor det selges både turistting og mer hjemmelagde produkter. Etter det ble det gåtur langs havnen og innimellom de koselige gatene med småhus.