Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fornøyd storfamilie”
Anmeldelse av El Comandante

El Comandante
Vurdert som nr. 44 av 79 Restauranter i Puerto de Mogan
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

God mat. Hyggelig vertskap. Vi bestilte litt av hvert. Pasta, kylling, biff, pizza og salat. Alle var fornøyde.
Vi kom en gjeng på 12 stk uten å ha reservert bord, de var kjappe med å lage langbord til oss!

Dato for besøk: november 2018
Takk, BorghildO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (345)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 345 anmeldelser

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra service, og fantastisk «lammeskulder». Rikt utvalg i menyen. Billig, hyggelig og lun atmosfære. Her kommer vi gjerne igjen!

Dato for besøk: november 2018
Takk, steinjarleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter spiste middag her. Hun hadde lys på pizza i kveld, og det hadde de :) Jeg ville ha fisk og ble anbefalt Dorado som smakte godt. Hyggelig betjening og god mat. Fin beliggenhet.

Dato for besøk: februar 2018
2  Takk, 123mariann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Like bra som sist (2017). El comandante Spesial anbefales, så god biff er det lenge siden jeg har spist !!!
Veldig trivelig betjening .

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Robert S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2017

Vi gikk hit uten forventninger, men ble gledelig overrasket. Vi spiste sjøtunge meuniere, som var helt nydelig tilberedt. Et stor stykke fisk, nok til et stort mannfolk. Perfekt stekt.Trivelig betjening, men kanskje noe tett mellom bordene. Får ikke lyst til å bli sittende lenge når det blir så tett på naboen. Men mange liker det slik. Kommer gjerne hit igjen pga maten.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Morten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på El Comandante, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 
Lomo Quiebre, Gran Canaria
Gran Canaria, Kanariøyene
 

Har du vært i El Comandante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.