Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“GOD MAT OG BRA BELIGGENHET”
Anmeldelse av El Comandante

El Comandante
Vurdert som nr. 43 av 79 Restauranter i Puerto de Mogan
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019

Spiste her to ganger lunsj og middag. Lite sted med enkelt kjøkken. Hyggelig og rask service. Beliggenhet ved torget. Enkle, men gode og smakfulle retter.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, _yvindv2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (344)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 344 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

God mat. Hyggelig vertskap. Vi bestilte litt av hvert. Pasta, kylling, biff, pizza og salat. Alle var fornøyde.
Vi kom en gjeng på 12 stk uten å ha reservert bord, de var kjappe med å lage langbord til oss!

Dato for besøk: november 2018
Takk, BorghildO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Veldig bra service, og fantastisk «lammeskulder». Rikt utvalg i menyen. Billig, hyggelig og lun atmosfære. Her kommer vi gjerne igjen!

Dato for besøk: november 2018
Takk, steinjarleh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter spiste middag her. Hun hadde lys på pizza i kveld, og det hadde de :) Jeg ville ha fisk og ble anbefalt Dorado som smakte godt. Hyggelig betjening og god mat. Fin beliggenhet.

Dato for besøk: februar 2018
2  Takk, 123mariann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Like bra som sist (2017). El comandante Spesial anbefales, så god biff er det lenge siden jeg har spist !!!
Veldig trivelig betjening .

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Robert S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på El Comandante, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 
Lomo Quiebre, Gran Canaria
Gran Canaria, Kanariøyene
 

Har du vært i El Comandante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.