Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og superhyggelig betjening”
Anmeldelse av La Fenice

La Fenice
Vurdert som nr. 8 av 73 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Ikke ofte jeg gir full score! Spiste der 2 ganger. Dagens var god fisk. Andre gangen spiste jeg pizza, og den var utrolig god!!!! Betjeningen er oppmerkson og hyggelig. Klart topp score, og de beste anbefalinger!!!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, GeirM69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica F, Proprietario på La Fenice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018
Google-oversetting

Thank you so much !!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (338)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 338 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Snublet over denne restauranten på torget i Mugan. Nydelig italiensk pizza, og trivelige servitører.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Havar56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Her var det topp mat. Noe av det beste jeg har smakt av pizza. Herlige viner, kaldt øl og god mat til alle. Rent og pent, maten ble raskt levert. Anbefales til alle.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, KaiStick
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Autentisk Italiensk, svært hyggelig betjening. Godt utvalg av pizza og pasta samt en egen grillmeny.
Dette var veldig bra! Eneste minus er at det er litt dyrt.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Travelexperten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2018

Kjekk liten restaurant hvor du får deilig pizza og andre godsaker. Vi kom rett fra fjelltur, og det var bare så godt å sette seg ned på La Fenice, en fin avslutning på dagen.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ErikBergh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Fenice, så også på

 
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i La Fenice? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din