Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza”
Anmeldelse av La Fenice

La Fenice
Vurdert som nr. 7 av 74 Restauranter i Puerto de Mogan
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Vi valgte litt tilfeldig denne restauranten og ble ikke skuffet. Vi bestilte hver vår type pizza og begge innfridde. Personlig likte jeg «Italia» best og kan trygt anbefale denne. Ikke av de billigste spisestedene, men verdt prisen. Gjennomført italiensk stil.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Leif E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (332)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 332 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Denne dagen skulle det være pizza derfor valgte vi La Fenice etter Tripadvisor. Pizzaen lages på italiensk vis og smaker fortreffelig. Restauranten hadde fire typer italiens øl i belgisk stil som anbefales å prøve. Red Ale var kjempegod. En sprudlende servitør sørget for god stemning.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 798oleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mmff1973, Proprietario på La Fenice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018
Google-oversetting

Thank you so much !!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Ikke ofte jeg gir full score! Spiste der 2 ganger. Dagens var god fisk. Andre gangen spiste jeg pizza, og den var utrolig god!!!! Betjeningen er oppmerkson og hyggelig. Klart topp score, og de beste anbefalinger!!!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, GeirM69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica F, Proprietario på La Fenice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018
Google-oversetting

Thank you so much !!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Snublet over denne restauranten på torget i Mugan. Nydelig italiensk pizza, og trivelige servitører.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Havar56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Her var det topp mat. Noe av det beste jeg har smakt av pizza. Herlige viner, kaldt øl og god mat til alle. Rent og pent, maten ble raskt levert. Anbefales til alle.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, KaiStick
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Fenice, så også på

 
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i La Fenice? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din