Gri beliggenhet ift grensehandel. Kun 10 min. inn til Charlottenberg. Leiligheten vi hadde var mangelfullt utstyrt og all søppel var ikke fjernet da vi sjekket inn. Fin terasse, men ikke noen hyggelige omgivelser.
Dato for oppholdet: juni 2023
Verdi
Sted
Service
Spør jippi j om Montebello Camping
Takk, jippi j
Hei, jeg kjenner meg ikke igjen i mange av anmeldelsene når det gjelder Montebello Camping. Jeg er der en tur hvert år med bobil og blir tilvist plass av en hyggelig mann i rullestol. I 2021 var jeg der både i bobil og i leilighet og hadde det helt perfekt. På hvilken andre campingplasser er det dusj i hyttene. Vi har det helt fortreffelig på Montebello Camping med et hyggelig vertskap. Kommer gjerne tilbake og anbefaler den til våre bekjentskaper.
Dato for oppholdet: november 2021
Spør amugel om Montebello Camping
Takk, amugel
Hytten for 4 personer var enkel, det stod det skulle være komfyr der men det var det ikke, ikke heller wifi der, da måtte du ned til resepsjonen for og få det, litt for langt til serviceanlegg, ingenting og gjør på plassen, veldig lite og få kjøpt i kiosken, burde gjort noen oppgraderinger av både hytter og plassen.
Dato for oppholdet: juli 2021
Spør tonealfredsenl om Montebello Camping
Takk, tonealfredsenl
Vi bodde på en av camping hyttene. Hytten var meget slitt og bar preg av at det er mange år siden renovering. Dette var også inntrykket alle hyttene vi så. At fastboende ikke steller og rydder plassene sine påvirker jo også helhetsinntrykket. Hvis man skal benytte seg av bademuligheter og golf, så må man kjøre ett stykke.
Men de ansatte var hyggelige behjelpelige.
Dato for oppholdet: juni 2021
Spør Jørn J om Montebello Camping
Takk, Jørn J
Etter å ha fulgt med på Ja vi elsker camping og fått inntrykk av at dette var en flott plass fant vi ut at vi ønsket å prøve camping på Montebello. Men det var dessverre bare på tv..
Ankom campingen en søndags ettermiddag. Ingen av personalet å se og kiosk og resepsjon var stengt. Til barnas store fortvilelse. For en erfaren camper var nok dette ikke no problem. Men for oss som hadde reist langt og ikke hadde besøkt campingen før hadde det vært ønskelig å fått litt informasjon og guiding inne på plassen. Fekk tak i en på telefon og fikk beskjed om at det var bare å finne en plass inne på det nye feltet å slå opp teltet. Føltes mere som en selvbetjent camping. Når dette var gjort møtte vi igjen på et hinder. Vi ønsket strøm men hadde bare en trommel med vanlig husmorstøpsel. Strøm søylene på campingen hadde 16A stikk. som ikke passet med våres utstyr. Dette er kanskje vanlig på campinger? Men burde vært informert om via Nettside. tok kontakt med ansatt og fikk beskjed at dette kunne han ikke ordne den kvelden (søndag) Men skulle se hva han klarte fikse. Hørte aldri no mere fra han.. En hyggelig kar i bobil hadde flere overganger liggende og ga oss en. Utrolig snilt! En stor del av det å være unge på camping er jo å kunne vandre litt rundt, leke og handle i kiosk. Kiosken på Montebello var bare åpen et par timer på torsdag,fredag,lørdag og søndag. Vi kom etter stengetid på søndag og reiste onsdag. Så ingen handling i kiosk. Ingen internett ved teltplasss men ok nett ved resepsjon. Helt greit sanitæranlegg! Klarte så vidt å få vite pris for overnatting av daglig leder i farta. Hva med å stoppe opp og ta seg tid til gjestene? Betalte for oppholdet med en bismak. Å det blir med dette ene oppholdet! Dessverre ingen tommel opp fra oss! Et tips er å være mere til stede på plassen. Ta imot gjester, informere om muligheter i området, ja slik som det er på tv!
Dato for oppholdet: juni 2020
Verdi