Norsk glass

Flott at det fortsatt produseres flotte glass i Norge, vel verd et besøk. Betjeningen i butikken... les mer

Anmeldt 26. august 2022
Inge B
Stavanger, Norge
Spennede fabrikk

Anmeldt 5. august 2017
kristinas241
Ålesund, Norge

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Nydelige vafler rett fra vaffeljernet, toppet med is. Koselig miljø i caféen. Blid og hyggelig betjening 😊

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ritaceciliek
Anmeldt 2. september 2019

Glassverket er åpent og har en cafe hvor alt er til salgs, møbler og hele. Ypperlig mat og enestående service. Stor butikk med svært gode tilbud og mange dekkede bord til inspirasjon.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Jens Petter S
Linn W, Front Office Manager på Magnor Glassverk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! I sommer kan du designe ditt eget glass, interiøret er oppdatert og is-disken utvidet! Kanskje vi sees?

Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Helt grei presentasjon av vareutvalg. Savner kanskje noen knalltilbud når du besøker en engroshandel. Viktig bidrag og reklame for får vår hyttekommune Eidskog hvor de krever inn en skyhøy eiendomsskatt og ikke ivaretar likebehandling.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, FrodeWaglen

Takk for tilbakemelding! Følg med gjerne med i sosiale medier for knalltilbud. De har vi nemlig titt og ofte!! Du finner oss hvis du søker etter Magnor Fabrikkutsalg både på Instagram og Facebook :)

Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Spennende fabrikk med både utsalg og glassblåsing. De hadde mye fint for salg, til litt rimeligere priser enn andre steder. De har også glassblåseri, der man kan prøve å lage noe selv. Det er også mulig å dyppe stearinlys. En spennende og litt annerledes opplevelse. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, kristinas241
Linn W, Front Office Manager på Magnor Glassverk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2017

Hei Kristina,

Tusen takk for besøket! Kom gjerne tilbake rundt juletider. Da åpner vi for at gjester kan prøve seg som glassblåsere igjen, og butikken forvandles til det perfekte stedet for julehandelen :-)

Anmeldt 4. mai 2017

En hverdag vi dro til Sverige, ble vi enige om å dra innom Magnor. Det var snart jul og vi så mulighet for julepressanger. Det fikk vi rett i. De har en fin butikk med mange gode tilbud. Vi kom dessverre litt for sent for å se glassblåserne i arbeid så det var synd. Men det er en fin atmosfære. Husker ikke åpningstiden, men ikke dra for sent på dagen. For glassblåserne avsluttet litt før butikken stengte. Uansett fikk vi noen flotte julepressanger.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Familiereisende
Linn W, Front Office Manager på Magnor Glassverk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2017

Så hyggelig å høre at dere hadde et fint besøk hos oss. I sommer kan dere blåse egne glass :-) Mandag til lørdag 11 - 16 til og med uke 33 :)