Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Групповая экскурсия по городам КМВ”
Anmeldelse av Korona

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 1 side til!
Korona
Rangert som nr. 7 av 18 B&B / vertshus i Mineralnye Vody
Anmeldt 11 juli 2017
Google-oversetting

Romtips: В номерах слева по коридору красивый вид на гору!
Se flere romtips
  • Opphold: juni 2017, reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ольга А
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 14 anmeldelser

Anmeldt 11 juni 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: juni 2017, reiste med familie
Takk, Мария М
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 mars 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: mars 2017, reiste på forretningsreise
Takk, Елизавета Л
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15 desember 2016
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Камила Л
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6 september 2016
Google-oversetting

  • Opphold: juni 2016, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Slava0690
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Mineralnye Vody
4,5 km unna
ArtHall Hotel
ArtHall Hotel
Nr. 2 av 2 i Mineralnye Vody
22 anmeldelser
8,3 km unna
SPA Hotel Rafael
SPA Hotel Rafael
Nr. 3 av 3 i Zheleznovodsk
27 anmeldelser
2,9 km unna
Hotel Kavkaz
Hotel Kavkaz
Nr. 1 av 2 i Mineralnye Vody
20 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5,7 km unna
Guesthouse Sofia
Guesthouse Sofia
Nr. 4 av 8 i Mineralnye Vody
4 anmeldelser
4,8 km unna
Hotel Oblaka
Hotel Oblaka
Nr. 6 av 18 i Mineralnye Vody
14 anmeldelser
7,7 km unna
Pension Alyans
Pension Alyans
Nr. 14 av 20 i Zheleznovodsk
9 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Korona? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Korona

Adresse: Sovetskaya St., 1A, Mineralnye Vody 357200, Russland
Beliggenhet: Russland > North Caucasian District > Stavropol Krai > Mineralovodsky District > Mineralnye Vody
Fasiliteter:
Bar/salong Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Restaurant Romservice Suiter
Hotellstil:
Nr. 7 av 18 B&B / vertshus i Mineralnye Vody
Prisnivå: kr 182 - kr 224 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Korona 3*
Antall rom: 27
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Korona. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din