“Fin strand”
Anmeldelse av Tarzan Beach

Tarzan Beach
Vurdert som nr. 32 av 274 Restauranter i Kos Town
Anmeldt 26. september 2022

Tarzan var der, en hyggelig velkomst. Bra restaurant, god mat, bra strand med solsenger som var gratis. Flinke strandgutter og servitører:)

Dato for besøk: september 2022
Takk, maybrittd2020

Anmeldt 31. august 2022 via mobile enheter

Etter sterke anbefalinger gikk vi hit for lunsj. Bestilte en enkel bacon&cheese burger. Ble servert bacon&cheese burger, med speilegg på. Mannen min har sterke matallergier og bestilte cheeseburger uten tomat. Da vi sa ifra tok de maten tilbake, skrapte av tomaten og egget (men ikke uten diskusjon om at jeg hadde bestilt burger med egg, noe jeg overhodet ikke hadde). Mannen fikk da burger med rester av tomat og jeg fikk burger uten ost. Vi fikk heller ikke med salt til friesen. Og ikke minst, de glemte maten til barnet vårt og jeg måtte gå og spørre etter den og saltet.
Midt i lunsjen vår var det en spontan bursdagsfeiring. Greit nok det, men det varte og rakk og det var et ekstremt volum med skrikende bursdagssang på høyttaleranlegget.
Hit går vi aldri igjen!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Kristine H
Anmeldt 28. juni 2022

Beste drinkene du finner. Ekstremt god service. Vil anbefale dette stedet på det beste. De ansatte tar virkelig godt vare på kundene sine.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, K2676UEchristian_
Anmeldt 31. oktober 2021

Super service og nydelig mat. Tarzan anbefales på det sterkeste. Har vært der flere ganger og skal definitivt tilbake.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Bakkiz
Anmeldt 21. oktober 2021 via mobile enheter

Verdens beste mat og fantastisk personal. ❤️ Vi kommer tilbake neste år 🎉 Kan anbefale karbonara, pizza og alle de greske rettene. 👍 Tapas er også en gastronomisk opplevelse som er verdt alle pengene 😘 Gleder oss alt til neste år 🎉 Tusen takk for oss 😘

Dato for besøk: september 2021
Takk, Winaas

Reisende som så på Tarzan Beach, så også på

Har du vært i Tarzan Beach? Del dine erfaringer!