“Ikke bra”

Smiley's
Vurdert som nr. 7 av 263 Restauranter i Kos Town
Prisklasse: USD 4 - USD 10
Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Spiste pasta med kylling og sopp. Selve pastaen var god. Men Kyllingen var ikke 100% stekt, den var ikke rosa men ikke helt stekt heller men tenkte ikke mye over det og spiste. ca 10min etter vi kom tilbake til hotellet kom all maten opp igjen, kommer nok ikke tilbake hit. Jeg er ekstremt sjeldent dårlig og kaster enda mer sjeldent opp, ca 3-4 år siden sist. Så det er ingen tvil om hvorfor jeg ble dårlig nå.

Takk, Hannaskogs
SOTIRI, Σεφ på Smiley's, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2022

Hello Hanaskoggs yes you had pasta with chicken but your friends had also the same food,cooked in the same pan,how she didnot get sick,,,?????And what about the alkol(cocktail)you drink that you complain it was strong for you ,,,you didn't write it,,,How much wrong can I do in five slices microscopic chicken for not cooking it well,,,,when I cook many portions of them every day,,,,And how about the quality ,,,we took it fresh every day,,,I dont feel well When I read something like this ,,,,,I recommend you not to drink when your can't copes the alkol,,,,,All the best,,,,,,The chef 👩‍🍳

Anmeldt 16. august 2022

Spiser alltid på Smiley's når vi e på kos. Nydelig mat og kjempeherlige innehavere. Anbefales på det sterkeste 🤗😍

Takk, l_itenr2018
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Ååå Så god gyros og så mye da.. ble stappmett og mer enn det!
De ansatte kler tittelen på restauranten sin for de smilte godt alle sammen.
Litt minus at de ikke hadde alt i menyen sin og for at det blir fort masete der om det er fullt for veldig tett mellom bordene, men jeg likte meg og ble god og mett!

Takk, bfmoen
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Flott koselig resturant med hyggelige folk og god mat👌

Litt utenfor senteret av gamle byen. Alltid vert en del folk når vi gikk forbi. Vi brukte den i starten kun for å ta en siste drink på vei heim, men endte med å spise her flere ganger

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Arild W
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Har vært og spist middag og lunsj her flere ganger. Det er god mat og hyggelig personale. Service er helt topp. Vi liker oss veldig godt her i den hyggelige atmosfæren 🙂🤗

Dato for besøk: juli 2019
Takk, l_itenr2018

Reisende som så på Smiley's, så også på

Har du vært i Smiley's? Del dine erfaringer!