Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste sted på Kos”
Anmeldelse av Plaza Beach Restaurant

Plaza Beach Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 273 Restauranter i Kos Town
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

Endelig tilbake på Plazaet sted du alltid vil tilbake til. Selma, Abraham og gutta sørger for at du får en fin ferie. Nydelig mat, topp service. Gratis solsenger . Beste stedet vi har vært på Kos, har vært her ca. 35 ganger. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Anne-KarinBakkeKos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
378abrahamh, Ιδιοκτήτης på Plaza Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden
Google-oversetting

Thank you very much for your nice review. Glad to hear that you always enjoy our kitchen and our hospitality. Don't forget that plaza is your home away from home. Always on your service. Have a great holidays

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 169)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 170 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Veldig bra, hjemmelaget gresk mat. Fin betjening. Koselig atmosfære. Anbefales på det sterkaste. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, AnneL3856
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
378abrahamh, Ιδιοκτήτης på Plaza Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your visit. Glad to hear that you have enjoyed our kitchen and our hospitality. We will be happy to see you again. Have a great holidays

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Beste strand og restaurant på Kos. God service og nydelig mat.
Ingen over...., ingen ved siden av. Kommer igjen og igjen.....

Dato for besøk: september 2019
Takk, 109karis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
378abrahamh, Ιδιοκτήτης på Plaza Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your visit
Glad to hear that you have enjoyed our kitchen and our hospitality. We will be happy to see you again. Have a great holidays

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Nå er vi her igjen,for her er det god stemning,god service,god mat og ikke minst gode venner.Kommer igjen og igjen .

Dato for besøk: august 2019
Takk, Elin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
378abrahamh, Ιδιοκτήτης på Plaza Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your nice review. Glad to hear that you are always enjoy our kitchen and our hospitality. Always on your service. Plaza is your home away from home. Have a great holidays. We love you.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat her. Jeg angrer ikke på å komme her det var garantert en av de beste resturangene jeg har vært på.

Dato for besøk: august 2019
Takk, The Chosen P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
378abrahamh, Ιδιοκτήτης på Plaza Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2019
Google-oversetting

Thank you very much for your nice review. Glad to hear that you have enjoyed our kitchen and our hospitality. We will be happy to see you again. Have a nice day

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Plaza Beach Restaurant, så også på

 

Har du vært i Plaza Beach Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din