Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Hippocrates Tree på
fra USD 517,91
Mer informasjon
fra USD 563,50
Mer informasjon
fra USD 120,84
Mer informasjon
Anmeldelser (2 675)
Filtrer anmeldelser
2 675 resultater
Vurdering fra reisende
659
691
934
293
98
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
659
691
934
293
98
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 675 anmeldelser
Anmeldt 3. juli 2018

Ja hva skal jeg si om et gammelt tre.... de sier Hippocrates satt under dette treet, men matten stemmer ikke helt. en fin markering det skal de ha og ja treet er gammelt, veldig gammelt

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tomas h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017

Dette treet var stort og gammelt. Men rundt om på Kos er det mange slike store trær, men kanskje ikke like gamle.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Torill2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2017 via mobile enheter

Verdt å besøke, men hold deg for nesa! Byens alkoholikere tisser i trappa og når øya holder 32 grader lukter det ganske stramt... Ellers flott å se, selv om noe er ødelagt etter jordskjelvet i juli.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Kristine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Her er nok historien bedre enn selve reisemålet.
Ikke spennende å se til og informasjonen for historien klarte vi ikke finne.
Området rundt er derimot verdt ett besøk, selv om det nå i august 2017 bærer preg av jordskjelvet som rammet kos for en uke siden

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Gnisten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Flott og spennende tre i nydelige omgivelser. Fint å sitte her og la tankene gå. Små butikker i området.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Gosemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser