Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle i altea”
Anmeldelse av Quel Que Quieres

Quel Que Quieres
Vurdert som nr. 7 av 298 Restauranter i Altea
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 16 - USD 65
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. januar 2019

Har vært å spist her i dag for andre gang på et halvt år . Det har vært en kjempe fornøyelse både mat og personene som driver den er helt topp. Kvaliteten er den samme ved begge besøk. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, rolfd0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elena D, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

Thank you so much for taking the time to share your experience! It was a pleasure to see you again, you are people who always inspire a smile and we like it! We wish you a Happy 2019 again. Thank you!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (522)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 522 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig servitrise, servicen var upåklagelig. Maten var veldig god, litt trekk då maten ikkje var suveren. Menyen var òg litt sparsom for ein italiensk resturant. Eg set pris på ein stad som prioriterer få rettar, men sakna likevel ein noko meir utfyllande pastameny.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 183elis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elena D, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018
Google-oversetting

Dear Eli S Thank you for sharing your experience . The menu is voluntarily short because we prefer to work with fresh food like pasta that is made by us. We do not understand well that is happened with your food and what you ate (the traslation of google is not good) anyway your opinion pushed us to improve our work more and more . Thank you!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Kreativt interiør, super service og enda viktigere: nydelig mat laget fra bunnen av. Alteas beste matopplevelse. Det italienske paret som flyttet til byen for to år siden, tilbyr fisk, kjøtt, salater og pasta - og ikke minst utsøkte desserter. Anbefaler «sjokoladesalami». Lurt å bestille bord.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Svein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elena D, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2018
Google-oversetting

Thank you so much for your review. We are glad you enjoyed our restaurant and our dessert.!
Tack så mycket!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018

Innbydende åpning mot gaten. Nydelig mat. Hyggelig vertskap. Original innredning med mange artige detaljer.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HaraldR40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elena D, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2018
Google-oversetting

mange tak for at besøge os!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2017 via mobile enheter

En på alle måter sanselig og god opplevelse. Maten smakte nydelig gjennom en uvanlig komposisjon av veldig gode råvarer , smakstilsetninger samt tilberedning. Stedet ga oss nye matopplevelser som vi ønsker å gjenta. Avslappet atmosfære preget av vennlighet og fine interiør-detaljer. Anbefales!

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, Bodil L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elena D, Owner på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2017
Google-oversetting

Thank you so much for your review gives us great satisfaction and encourages us to follow this path.

Uendelig takk for din anmeldelse gir oss stor tilfredshet og oppfordrer oss til å følge denne banen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Quel Que Quieres, så også på

 

Har du vært i Quel Que Quieres? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.