“En fabelakti opplevelse av mat og kunst.”
Anmeldelse av Quel Que Quieres

Quel Que Quieres
Vurdert som nr. 4 av 301 Restauranter i Altea
Anmeldt 8. mai 2024

Fantastisk deilig mat og vin i et nydelig lokale med vakker kunst. Servicen var upåklagelig og vi vandret derfra i et salig mat-koma etter middagen var fortært.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Marte R
Elena Dal Pozzolo, Dueño på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2024

Thank you so much!!!🤩🤩🙏🙏 It was a pleasure to served you! Thank you Thank you Thank you!!!🥰🙏🙏

Anmeldt 5. mars 2023 via mobile enheter

Fantastisk restaurant. Nydelig og fantasifull mat. Meget hyggelig vertskap. En av de beste restaurantene i Altea. Anbefales

Dato for besøk: mars 2023
Takk, hanne f
Elena D, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2023

Thank you so much!!!😍😍😍 it was a pleasure to served you !! Thank you!!🤩🤩🙏🙏

Anmeldt 27. desember 2022 via mobile enheter

Utrolig god man anbefaler biff med salat. Vertinna er bare koselig. Kelner kan virke som en av alkapone sine men prater veldig dypt på italiensk 😀

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, Per M
Elena DP, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2022

Thank you so much!!🙏🙏🙏🤩🤩🤩 Happy new year!! Thank you!🙏🙏🙏😍

Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Vi var der i juli, og fikk bord for 3 ute. Vi spiste forrett, hovedrett og dessert, og jeg tror ikke jeg klarer å velge mellom hva som var best, da alt smakte fantastisk. Gambas’ene med mandarinsaus og sjokolade var en av det beste gambas’ene jeg har spist, og pastaen var hjemmelaget og nydelig. Vi spiste ananastartar til dessert, den var så frisk og lett, og til stor begeistring for store og små. De var utrolig flinke med barn, og tilrettela for alt vi skulle måtte trenge. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, ellipirellis
Elena D, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021

Thank you so much!!!! It was a pleasure and we like when the people enjoyed whit the food !!! Thank you!!😊😊😊😊🙏🙏🙏

Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Ikke så god mat som forventet. Kokte poteter og grønnsaker var oppvarmet, og middagen var ikke servert så varm som ønskelig. Prøver heller en annen restaurant neste gang. Ok personale!

Dato for besøk: november 2019
Takk, 224dagh
elenadalpo, Propietario på Quel Que Quieres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2019

Ci dispiace molto per la vostra esperienza così sgradevole. Ciò nonostante ricordo che più volte le ho chiesto se tutto andasse bene...e sempre la risposta fu sì! Siamo molto delusi della sua recensione perché avrebbe avuto tutto il tempo e l'opportunità di dire la verità nel momento della cena!

Reisende som så på Quel Que Quieres, så også på

Har du vært i Quel Que Quieres? Del dine erfaringer!