Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feiret nyttår her”
Anmeldelse av Maná lounge - beach

Maná lounge - beach
Vurdert som nr. 12 av 276 Restauranter i Altea
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. januar 2019

Var her for første gang den 31 / 12 2018 svært hyggelig vertskap og veldig god mat .Jeg skal nok tilbake her .Kan anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, rolfd0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (483)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 484 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Las om restauranten på Tripadvisor, og har no vore der to gonger og ete middag. Vi er en familie med to voksne og to barn på henholdsvis 9 og 11 år. Ungane åt kyllinghamburger begge gongane, og var veldig fornøgd. Vi voksne åt paella mix med kjøt og fisk første gangen, og no i kveld vart det and og entrecôte. Begge rettane var nydelig på smak.

Veldig god service av dama som serverte, og kokken kom også ut og serverte sjølve middagen. Her får du mykje god mat for pengane, og er virkelig verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 774ingvildn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Det er en familie restaurant med en god variert meny. Vi har vært her på vinteren og sommer, og de varier menyen etter sesong. Vi kommer alltid tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Christine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2018 via mobile enheter

Spesielt godt kjøkken med variert meny- noe for enhver smak.
Tiramisuen er en klasse for seg. Helt topp!
Her får du virkelig « value for money»
Rask og god service. Følte oss virkelig velkomne i et pent miljø.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, gullhaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2017

Kona og jeg trengte nok en lunsj i Altea. Denne gang stoppet vi på Manà. Forholdsvis nytt sted, flott uteservering, bord med duker ute og en super betjening! Ble anvist bord, og meny og drikke på plass omgående. Vi valgte hver vår Karibien burger, et godt valg skulle det vise seg. Ble spurt om stekenivå (skjelden) og bestilte medium. Burgeren kom etter vanlig ventetid, anrettet på treplanke med chips i en skål for seg. Nydelig stekt burger, rosa i midten, med mango og grønnsaker. Mens vi spiste kom kokken ut for å høre om den falt i smak. Og den var saftig, nydelig kjøttblanding og passe med grønnsaker samt at chipsen var sprø og passe stekt.. I tillegg var vår servitrise et oppkomme.... Pris, sted, betjening og ikke minst mat gjør at stedet absolutt ANBEFALES!!

Dato for besøk: oktober 2017
2  Takk, Martinkri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Maná lounge - beach, så også på

 

Har du vært i Maná lounge - beach? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din