“Midt på treet?”

Kjøkken: Moderne, Fusion
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. mars 2024 via mobile enheter

Vi bestilte Classic menyen, hvitvin og rødvin. De første rettene var veldig gode. Så falt det i nivå dessverre. Jeg har spist middag på denne tapasrestauranten veldig mange ganger siden 2012. Xef var best de første årene, så ble den betydelig dårligere etter et eierskifte, tror jeg. Nå har den tatt seg opp igjen, men er ikke helt der oppe hvor den var. Synd. Jeg har alltid likt å ta med min kone og venner på Xef opp gjennom årene. Dette er siste gangen på en stund. Det er pt bedre restauranter i Altea.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, JKristian

Anmeldt 21. august 2023

Veldig skuffet over maten jeg fikk servert. Eksternt små porsjoner og man måtte vente lenge mellom hver rett som ble servert. Veldig dyrt i forhold til mengde mat. Ikke fornøyd med maten. Lager bedre tapas hjemme. Styr unna denne restauranten… Man skal ikke være sulten når man forlater en slik restaurant. Til og med desserten smakte som noe som var oppvarmet i mikroen. Det beste jeg fikk servert, var vannet med isbiter. For å oppsummere: Eksternt skuffende.

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, Eirin M
Anmeldt 21. august 2023

Styr unna!! Dyrt og lite mat. Måtte dra på en annen resturant etterpå, grunnet for lite mat. Kommer ikke tilbake

Dato for besøk: august 2023
Takk, Andrine M
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Jeg er ikke spesielt glad i tapas, men vi fin tips om å be kelneren lage en Tapas Variadas og anbefaling av vin. Vi fikk servert de nydeligste retter og en veldig god hvitvin. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Arne Gunnar H
Anmeldt 25. april 2022 via mobile enheter

En av mine favorittrestauranter gjennom mange år i Altea.
Jeg var alene og kunne derfor ikke ta Tapas tastingmenyen, da må man være to.

Jeg tok et par croquetas som var helt ok.
Jeg bestilte så en burger med chevre, salat og pommes frittes.
Burgeren var gjonnstekt og tørr, chevren likeså, salaten var fraværende og jeg fikk de slappeste potetene ever!
Jeg klagde på potetene og fikk en ekstra skål med poteter som var akkurat like slappe og smakløse.

Dere må skjerpe dere.
Blir nok en stund til neste gang på Xef Pirata.
Altea har heldigvis mange gode alternativer.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 496magne

Reisende som så på Xef Pirata - Gastro Bar, så også på

Har du vært i Xef Pirata - Gastro Bar? Del dine erfaringer!