Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spania beste bbq plass?”
Anmeldelse av Carnicero Loco

Carnicero Loco
Vurdert som nr. 83 av 292 Restauranter i Altea
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

En heilt fantastisk opplevelse , har vært her 2 ganger i løpet av ferien. Kjempe service, herlig atmosfære og fantastisk magisk grillmat. Mix grill plate og med det møreste kjøttet jeg har smakt i Spania noen gang , skal også anbefale den gode vin listen, godt utvalg på alle måter.
Denne plassen må bare oppleves

Dato for besøk: september 2021
Takk, Eirikreinsos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 58 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære og helt utsøkt mat! Servicen var upåklagelig! Altea trengte virkelig et sted som dette. Må oppleves!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, ritab123456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Carnicero Loco, så også på

 

Har du vært i Carnicero Loco? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.