“Må alltid innom her når jeg er i Altea”
Anmeldelse av Pastelería De Sabors

Pastelería De Sabors
Vurdert som nr. 19 av 310 Restauranter i Altea
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Favorittstedet når man vil ha god kaffe og nydelige kaker. Disse nydelige kunstverk av noen kaker som man nesten ikke vil sette gaffelen i, de er så flotte og smaker himmelsk. I dag hadde de ikke min favoritt; Altea kaken, men en nydelig sjokoladekake/mousse gjorde susen. Veldig høflig og hyggelig betjening.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 843ko
Sergio M, Director Comercial på Pastelería De Sabors, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2019

Good morning and thank you very much for your comments and the assessment you have given us. We are glad that you enjoyed your visit to De Sabors and we will be happy tosee you back you when you wish. Best regards

Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Makroner, kaker og is... vi prøvde litt av hvert og det smakte nydelig. Betjeningen kunne kanskje smilt ørlite mer...

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 518eliseh
Sergio M, Director Comercial på Pastelería De Sabors, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018

Good morning Elise. Thank you for your time appreciating our establishment. We are delighted that you enjoyed our variety of products, and that you enjoyed trying each of them. Best regards from De Sabors team.

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Etter å ha spist en god lunsj valgte vi å ta desserten på Pastesteria De Sabor. Det angret vi ikke på. De har et godt utvalg av nydelige kaker og fantastisk iskrem. Kaffen var også veldig god. Anbefales

Dato for besøk: september 2018
Takk, 515curtl
Sergio M, Director Comercial på Pastelería De Sabors, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Good morning Curt.
Thank you very much for your assessment and your time sharing the opinion about our establishment with the rest of Tripadvisor users.
We are glad you enjoyed your visit to "De Sabors" and we hope to see you again soon.
Best regards

Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Spiste her idag sammen med min kone. Vi bestilte begge 3 ulike istyper servert i beger. Utrolig god utvalg av iskrem, men høydepunktet er helt klart de UTROLIGE KUNSTVERKENE av kaker/desserter som finnes her. Det er bare helt vanvittig å se på, og skjønner veldig godt hvorfor folk er fornøyde og sitter med et smil rundt munnen etter å ha smakt på dette😀 Sjarmerende å sitte i en skrå gate utenfor, mens innenfor er alt pusset opp til et topp moderne lokale. Hyggelig service gjør gir også et godt inntrykk. Endte med å kjøpe 1 iskrem til med 3 ulike sorter, fikk da prøvd 9 ulike🍧 Denne gangen fikk vi ekstra mye is, og de smilte og takket godt da vi sa at her blir det nye 5 🌟på Tripadvisior. MÅ ABSOLUTT PRØVES!!!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Tommy F
Sergio M, Director Comercial på Pastelería De Sabors, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018

Good afternoon Tommy,

Thank you very much for your good comments and appreciation of our store!
We are delighted that our customers leave completely satisfied.
We invite you to taste our cakes on your next visit, so you can check if they are up to the ice cream.

Best regards!

Anmeldt 20. mars 2018

Må innom her et par ganger hver gang jeg er i Altea. Et fantastisk sted med fristelser som er rene kunstverk. Koselig, lite sted med topp service. Her kan man fråtse i kalorier, noen kaker er så vakre at man ikke vet helt om man vil spise dem. Stedet har flere utmerkelser for sine sjokoladeprodukter. Er du i Altea så må du gå innom her.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 843ko
Sergio M, Director Comercial på Pastelería De Sabors, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2018

Many thanks for this magnificent evaluation of our pastry shop! We hope to see you soon in Altea. Regards

Reisende som så på Pastelería De Sabors, så også på

Har du vært i Pastelería De Sabors? Del dine erfaringer!