“God tapas i uformell atmosfære”
Anmeldelse av Tapas Gastro-bar

Tapas Gastro-bar
Vurdert som nr. 47 av 309 Restauranter i Altea
Kjøkken: Spansk
Anmeldt 3. mai 2024 via mobile enheter

Trivelig betjening som ga oss god service. Tapas var velsmakende og godt laget. Prisen også på medium nivå.
Uteservering på fint torg

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Tengs

Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

God mat, hyggelig betjening og bra stemning. Virkelig fint her inne i Gamlebyen i Altea, og ikke for mye bråk og leven, men mye å se og finne på. Virkelig god opplevelse, anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, 246jonasd
Anmeldt 19. oktober 2021 via mobile enheter

Her var vi ikke velkommen, vi var et par som satte oss ved et bord for 4 og fikk beskjed om det. Selv om det var plass til å dele det. Tok på bordet og det var klissete og ikke rengjort på en god stund i disse tider. Styr unna mer enn nok restauranter i området med hyggelig betjening og skikkelig renhold.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Kåre H
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Vi ble overrasket over fantastisk deilig lunsj som smakte himmelsk godt! Hyggelig betjening og god service! Anbefales sterkt!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, hannepanneno
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

Nydelig mat. Herlig atmosfære på kvelden. Bestill ulike tapasretter fra menyen og bare kos dere😊😊😊

Dato for besøk: mai 2019
Takk, elsei2014

Reisende som så på Tapas Gastro-bar, så også på

Har du vært i Tapas Gastro-bar? Del dine erfaringer!