Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stedet for gode matopplevelser og klassisk musikk ”
Anmeldelse av Cafe Opera

Cafe Opera
Vurdert som nr. 13 av 333 Restauranter i Altea
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservater
Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter

Stedet har en unik sjarm, glimrende betjening og en meny for alle som setter pris på top kvalitet på maten - til en god pris.
Vi har besøkt stedet i ca 7 år - bare må tilbake. Salatene kan spesielt anbefales og hjemmelaget iskake!

Dato for besøk: september 2019
Takk, gullhaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (577)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 577 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening og gode priser.
Når vi fikk menyen spurte jeg om de hadde glutenfri mat. Det tilpasset de så det var ikke noe problem.
Etter å ha ventet i 35-40 min kom maten og da viste det seg at min salat som jeg bestilte glutenfri var full av krutonger. Servitøren tok den med tilbake til kjøkkenet og jeg måtte vente nye 10 min før ny salat kom. Servitøren beklaget.
Anbefaler å bestille bord.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, lillsiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2019 via mobile enheter

Fire venner som nyter en førsteklasses lunsj på Cafe Opera! Nydelig mat! Lekkert
servert. Hyggelig og smilende betjening, lynraske. Behagelige priser, god valuta for pengene. Her SKAL vi garantert tilbake. Ofte!!

Dato for besøk: april 2019
Takk, Aase-Fiffi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2019

Spiste kremet pasta med store reker. Lite smak. Betjeningen var svært hyggelige. Maten var noe smakløs. Har spist salat der tidligere, det var fantastisk.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Aud helene T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vil du ha valuta for pengene? Cafe’ Opra er et utrolig bra valg. Rikholdig meny med lekre retter. En smilende og vennlig service, uten sidestykke. Og prisen er utrolig behagelig. Vel verdt et besøk. NB! Bestill bird, her er det kamp om plassene

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Aase-Fiffi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bonito D, Propietario på Cafe Opera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

muchas gracias

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Opera, så også på

 
Altea, Costa Blanca
Altea, Costa Blanca
 

Har du vært i Cafe Opera? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din