“Smilende og hyggelige Personell.”
Anmeldelse av Zero Zero

Zero Zero
Vurdert som nr. 46 av 311 Restauranter i Altea
Prisklasse: USD 2 - USD 28
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Smilende og hyggelige Personell. God mat og drinker. Flott beliggenhet med utsikt mot stranden. Vi vil komme tilbake 😀👍🏻

Takk, tompF4100FO
Nikki, Front Office Manager på Zero Zero, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2022

Tusentak!

Anmeldt 24. mai 2022

Ønsket en aperitiff og evt middag. Ble sittende å vente i 20 minutter. Betjeningen serverte gjester og gikk tomhendt uten å ta opp bestilling eller forklare at betjening var på vei. Dette var ikke noe kjekt sted. Vi gikk deretter til et sted ved siden av. Hadde servering etter to minutter.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, nilsemann25

We are sorry that your experience with us was negative, we hope to make it right again!

Anmeldt 9. mai 2022

Restauranten er ett populært sted ser det ut til. Vi stakk tilfeldig innom og var heldig å få bord. Full booket og levende musikk ble det veldig støyete. Gjorde at vi ikke kunne snakke noe særlig rundt bordet. God service og maten ble servert relativt fort etter vi hadde bestilt. Matopplevelsen var grei; wienerschnitzel, spagetti bolognese og tomatsuppe. Interiørmessig ett koselig sted. Å sitte her om sommeren og se ut over strandpromenaden vil nok gi en bedre total opplevelse. Kommer gjerne igjen for en lunsj hvor en kan sitte ute.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Nina H W

The nights with live music are always a bit more loud.
I would advice you to come on a night without.
Hope to see you again!

Anmeldt 28. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde best langbord 14 dager i forveien. Restauranten hadde plassert oss et helt annet sted enn det vi ønsket uten noen nærmere begrunnelse.
Live musikken var totalt ødeleggende for ethvert forsøk på å føre en samtale ved bordet.
Stive priser på feks fajitas - hvor det var kun tre -3- kalde tortillaer og selve hovedretten ble flambert på en fjerdedel av fatet. Resten var også der kaldt!
Til dessert ble det spist dame blanc - hvor det fulgte med kald og klumpete sjokoladesaus til en is - rikelig med iskrystaller.
Vi har jevnlig besøkt stedet i 12 år - blir nok minst 12 år til vi kommer tilbake

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, gullhaugen
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Et hyggelig sted for kald drikke. Zero zero har frokost tilbud. Stedet hadde hyggelig betjening, som servert raskt. De ytet også ekstra service.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, aasejorunnkokaas
NikkiterWoord, Eigenaar på Zero Zero, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2020

Thank you!

Reisende som så på Zero Zero, så også på

Har du vært i Zero Zero? Del dine erfaringer!