“God mat og hyggelig servitører”
Anmeldelse av Buena Vista Altea

Buena Vista Altea
Vurdert som nr. 5 av 311 Restauranter i Altea
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

God service, god mat. Kjempe hyggelig betjening. Servitør Benedicte var kjempe koselig<3
Storfornøyd med alt. Gode drinker.
Alt i alt 10 av 10!
Her må du gå å spise!

Dato for besøk: juli 2022
4  Takk, martinehaaland
Ricky Z, Eigenaar på Buena Vista Altea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Geldt À hore at du likte maten og servicen vår fra Benedicte 🌞

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Vi ankom restauranten etter kl 21 på kvelden. Vi fikk god service og maten kom kjapt. Veldig god mat- god opplevelse! Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juni 2022
4  Takk, Ingrid T

Tussen takk for din for din anmeldelse oh se deg snart 😊

Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

God mat og fantastisk betjening! Behagelig atmosfære og en magisk utsikt rett ved havet. Var med familie og en datter som hadde bursdag. Hun ble virkelig tatt vare på og betjeningen sørget for at hun fikk en fantastisk kveld i Altea! Tipp topp!

Dato for besøk: juni 2022
4  Takk, I9836WQchrism
Anmeldt 16. mai 2022 via mobile enheter

Vi bestilte Tapas. Fikk et fantastisk utvalg, selv med alergier lagde dem et bugnende bord med masse godt for oss. Ble tilbud mere tapas uten tillegg i prise. Service fra vi så meny til vi gikk. Fine folk🙂

Dato for besøk: mai 2022
3  Takk, Pioneer376215
Anmeldt 20. mars 2022

Veldig delikat og god mat, store porsjoner og absolutt trivelig personalet 👍 Kommer gjerne tilbake!!

Dato for besøk: mars 2022
5  Takk, K7167RMkristinf
Ricky Z, Eigenaar på Buena Vista Altea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2022

Tusen takk for hyggelig omtale 😊

Reisende som så på Buena Vista Altea, så også på

Har du vært i Buena Vista Altea? Del dine erfaringer!