Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En skikkelig god restaurant! ”
Anmeldelse av Felix

Felix
Vurdert som nr. 9 av 298 Restauranter i Altea
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Når man rusler langs strandpromenaden I Altea, så er det ikke Felix man legger først merke til. Det ser ikke veldig fancy ut fra utsiden. Vi som er jevnlig i Altea vet at skinnet bedrar. Dette er en skikkelig god restaurant. Maten er topp klasse, spennende og litt utenom det man ellers får servert her i området. Er tips er å prøve Torsken som er frityrstekt i røre med blekk fra blekksprut, høres spesielt ut, men er utrolig godt.

Dato for besøk: januar 2019
4  Takk, PJOTromss_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (528)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 528 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2018

Jeg har selv å spist her. Det var en opplevelse uten sidestykke. Fantastis
k flott mat og servicevennlige folk. Helt topp

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gunnar Eivind N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Familien på 10 personer hadde alle gode matopplevelser på Felix. Vi bestilte tapas, hamburger, kylling og salat. Betjeningen var svært serviceinnstilt.
Vi anbefaler ett besøk her.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, g_rilheitmannk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Vi hadde en nydelig middag og spiste restaurantens «tasting menu», her fikk vi muligheten til å smake på flere av deres spesialiteter. De ansatte er også utrolig serviceinnstilte og dyktige, og vi ble anbefalt en lokal vin, som var kjempegod! En av våre favorittrestauranter i Altea, og vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Lacauri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Veldig fornøyde. God mat, pent dandert og vi var utrolig heldige med valg av vin.
Koselig restaurant med bra service og hyggelig betjening. Alt i alt en god opplevelse som kan anbefales.

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, ALMaudal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Felix, så også på

 

Har du vært i Felix? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.