Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med venner”

Restaurant Oustau de Altea
Bestill bord
2
lør. 4.2.
20:00
Vurdert som nr. 40 av 298 Restauranter i Altea
Prisklasse: USD 33 - USD 55
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018

Restauranten ligger nesten på toppen ikke langt fra kirken, fin beliggenhet med terasse som har fin utsikt. Betjeningen er hyggelig og og service-minded. Det er nok lurest å forhåndsbestille bord.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torkjee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ideamixta M, Director de Relaciones Públicas på Restaurant Oustau de Altea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018
Google-oversetting

Thank you for letting us your opinion! We hope to see you back soon in our restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 847)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 1 847 anmeldelser

Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig fin og koselig bakgård. Spiste to forskjellige indrefileter, begge var meget gode med passe stekt kjøtt og en morsom meny.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 844eirikr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ideamixta M, Director de Relaciones Públicas på Restaurant Oustau de Altea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for this rating! We really appreciate it.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Nok en gang har jeg hatt gleden av å besøke dette stedet.
Man blir ønsket velkommen på skandinavisk og fulgt til bordet. Proffe kelnere memorerer din bestilling og du kan få gode råd til å velge vin. Hvis du selv ønsker, kommer hovmester med en anbefaling av dagens rett.
Alle fikk sin mat på likt, og alle var strålende fornøyd med resultatet. Vinen vi fikk anbefalt (20€) passet perfekt.
Alt i alt en meget vellykket kveld. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, sommelier-57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ideamixta M, Director de Relaciones Públicas på Restaurant Oustau de Altea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018
Google-oversetting

Thank you so much Somalier for your great comment. We hope to see you again as soon as possible. Kind regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

7 venner hvor 3 valgte lammelår og 3 valgte oksefilet og undertegnede filet av dorado (fisk).
Alle fornøyd i år igjen.
Ja, kan bare si: Forsøk og se om dette er stedet for dere også!
PS: valgte vinen som norsktalende servitør foreslo, og igjen høy score!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ReidarB30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ideamixta M, Director de Relaciones Públicas på Restaurant Oustau de Altea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018
Google-oversetting

Thank you so much Reidar!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

De hevder å ha Michelin stjerne, i såfall må det ha vært en dårlig vurdering fra Michelin. Vi hadde forrett med tunfisk og en med krabbe. Dårlig utført, store porsjoner og dårlig satt sammen, alt for mye avokado. Vi hadde tre biffer, en sendt i retur, ny kom på bordet, men ingen av disse ble spist opp. Kjøttet var seigt, trevlete og sausen totalt usmakelig. Turistfelle og dårlig mat. Betjeningen sprang rundt hele tiden, noe som ga oss en følelse av stress og tilførte en ny dimensjon på at restauranten ikke anbefales. Betjeningen skal ha skryt for at vi slapp å betale for en biff.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, roarg339
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ideamixta M, Director de Relaciones Públicas på Restaurant Oustau de Altea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2018
Google-oversetting

Hello Roar, thank you for your review. We appreciated all words regarding our restaurant, but we regret reading this comment... We apologized about any inconvenience happened, we try every day do better that the last one. And we wolud like to tell you that we are recommended by the Michelin guide, but we haven't got any Michelin star... Kind regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Oustau de Altea, så også på

 

Har du vært i Restaurant Oustau de Altea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.