Vi hadde en veldig fin ettroms leilighet. Den var romslig og sengen var god. Perfekt beliggenhet slik at solen aldri stod rett inn i leiligheten, men flyttet seg rundt på terrassen. Stort godt, fotsidt speil i leiligheten og godt med lys. Rikelig med kleshengere. Alltid varmt vann. På badet tok imidlertid sluket i dusjen ikke unna vannet, slik at vi "plasket" rundt i vann der store deler av tiden. Kjøkkenet var spartansk utstyrt bl a var det verken kaffetrakter eller, om du selv hadde med kaffefilter og filterposer, noen kanne/mugge å trakte kaffen på. På terrassen var det absolutt ingenting å feste klessnoren vi alltid har med, i. Bordet ute var lite selv for en frokost kun for to. Den eneste skuffen i leiligheten var bestikkskuffen og vi savnet også en benk eller bord å sette fra oss mat/servise inne på. Forstyrrende med musikken fra bassengområdet til enhver tid. Til tross for disse innvendingene vil vi ikke nøle med å anbefale dette anlegget. Det er pent med kort vei til buss og restauranter. Kort vei også til supermarkedet, men litt lenger hvis du ville til nærmeste bakeri for å få skikkelig brød. Vi må også ta med på plussiden at vi stadig hadde besøk av en kosete hannkatt !