ingunn123
Dato for oppholdet: juli 2023
Finas Hotel, ΥπεύθυνοςFinas Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. juli 2023
Dear Ingunn123,
Thank you for posting a review and we’re sorry to hear that your experience was not up to standards, when booking on line there is a choice of seaview room or without view, meaning that guest are located to the rooms of their choice so if a guest has booked a non seaview room this is where he is located.Overall we are glad you enjoyed the pool area and the area in general
We wish you would of asked us for an extra chair we would of been more then happy to have arranged for you.
KIND REGARDS
0.9 km fra Finas Hotel & Apartments
0.9 km fra Finas Hotel & Apartments
Se flere hoteller i Pefkos
Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

Hotell med meget flott basseng og hage. Godt renhold og bra størrelse på leilighetene. Noe manglende kjøkken utstyr. Vi var heldig og fikk en leilighet med stor terrasse. Vi hadde leie bil noe som kan være en god ide dersom du skal bo i Pefkos. Totalt var hotellet noe av det bedre vi har opplevd i Hellas.

Romtips: Besøk gjerne Traverna Nicholas som ligger rett bort i gaten.
Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Tom Georg I
Finas Hotel, Υπεύθυνος på Finas Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2023

Dear Tom Georg,
Thank you so much for your great review!
We are so pleased to read that you had a great experience with us and overall in the area.
Hope to see you again soon
Kind regards from all the Finas Team

Anmeldt 6. september 2022 via mobile enheter

Jeg var på Finas Hotell for andre gang, og det var like bra denne gangen som sist. Like fint rom, med balkong på begge sider av rommet. Vi ble tatt godt i mot ved ankomst. Dette er et deilig sted å slappe av ved bassenget, for så å spise en god lunsj på hotellets restaurant, med koselige og blide servitører. Joey og Dimitris som er de blide og morsomme bartenderne sørget for en god opplevelse ved baren.
Dette hotellet anbefales virkelig.
Håper på å komme tilbake senere også!

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Vacation21585578474
Finas Hotel, Υπεύθυνος på Finas Hotel & Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2022

Dear valued guest,

Thank you for your 5 star rating! It brings us a lot of pride and joy to hear you are an avid fan of our hotel. We appreciate your kind words, loyalty
and trust. We look forward to having you with us again soon!
kind regards
FINAS HOTEL & STAFF

Anmeldt 6. september 2022 via mobile enheter

Fine rom på hotellet med ett lite kjøkken og balkong. Rommet ble rengjort hver dag. Veldig fint bassengområde hvor det var mange solsenger, det var veldig behagelig å være der. Det var heller ikke langt å gå til stranden, noe som var deilig ettersom en da kunne velge hvor man ville være. Utrolig koselige og flinke personal som tok vare på deg. Joey og Dimitris var veldig utadvendte og koselig å snakke med. Veldig fint opphold!

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Wanderer61926300314

Dear Guest,

Thank you for choosing to stay with us and for taking the time to submit such a great review.
We are glad to hear that your stay with us was a memorable one! Your kind words are highly appreciated
Looking forward to welcoming you back in the near future
kind regards
FINAS HOTEL

Anmeldt 2. september 2018

Vi hadde en veldig fin ettroms leilighet. Den var romslig og sengen var god. Perfekt beliggenhet slik at solen aldri stod rett inn i leiligheten, men flyttet seg rundt på terrassen. Stort godt, fotsidt speil i leiligheten og godt med lys. Rikelig med kleshengere. Alltid varmt vann. På badet tok imidlertid sluket i dusjen ikke unna vannet, slik at vi "plasket" rundt i vann der store deler av tiden. Kjøkkenet var spartansk utstyrt bl a var det verken kaffetrakter eller, om du selv hadde med kaffefilter og filterposer, noen kanne/mugge å trakte kaffen på. På terrassen var det absolutt ingenting å feste klessnoren vi alltid har med, i. Bordet ute var lite selv for en frokost kun for to. Den eneste skuffen i leiligheten var bestikkskuffen og vi savnet også en benk eller bord å sette fra oss mat/servise inne på. Forstyrrende med musikken fra bassengområdet til enhver tid. Til tross for disse innvendingene vil vi ikke nøle med å anbefale dette anlegget. Det er pent med kort vei til buss og restauranter. Kort vei også til supermarkedet, men litt lenger hvis du ville til nærmeste bakeri for å få skikkelig brød. Vi må også ta med på plussiden at vi stadig hadde besøk av en kosete hannkatt !

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Annelise N
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Vi bodde i nederste fløyen på hotellet. Rommet var av grei størrelse og gode senger. Altanen var fin med 2 stoler og et bord. Det vi savnet var skap plass og skuffer på rommet.
Hotellområdet er frodig og vakkert. Fint bassengområde og 800 m ned til stranden.
Kort vei til sentrum og busspass rett ved. God service fra hotellet og ryddig og rent. Fornøyd.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, MortenM29