Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.08.21
Expedia.com
USD 167
USD 159
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 167
USD 159
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
CheapTicketsUSD 159
eDreamsUSD 167
TravelocityUSD 159
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
3
12
22
25
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
12
22
25
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 76 anmeldelser
Anmeldt 17. januar 2019

Jeg gledet meg til å bo på det hotellet, har sett det så mange ganger, aldri overnattet der. Jeg ankom ved 20-tiden, da satt respsjonisten og drakk vin med en venninne foran TV'en. Jeg fikk rom i tårnet, et stort rom med alt man kan ønske seg, men det var nok 27-28 grader inne når jeg kom opp på rommet. Renholdet var dårlig, virket som om de kun hadde skiftet på sengen og byttet håndklær...håper i hvertfall de hadde det. Frokosten var langt under pari, ingen unnskyldning at det nok bare var noen få gjester. Kommer ikke igjen.

Romtips: Høyt oppe i tårnet
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Veldig nedslitt og gammelt. Rene rom. Enkel frokost.
Ankom sent på kvelden. Ca. Kl. 22.30, måtte ringe for å få kontakt med resepsjonisten for å få sjekket inn. Litt tull med innsjekking, da vi hadde booket rom på nettet. Men ordnet seg til slutt!
Nyoppusset bad. Men slitte rom.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lilletrille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018

Gikk greit nok å sjekke inn. Da jeg gikk ned i resepsjonen for å få opplysning på passord til wi-fi fikk jeg vite av en øldrikkende gjest at resepsjonisten hadde kjørt en av de ansatte hjem. Rommet var stort men garderoben man skulle henge opp yttertøyet var ødelagt.
Neste morgen da jeg skulle gå til frokost kl 06.30 (Frokosten skulle åpne kl 06:30) var døren inn til hotellet stengt ( inngangen til rommet var på utsiden i 2.etasje, likeledes døren inn til hotellet. Jeg fikk kontakt med betjeningen i frokostsalen og slapp inn. Frokosten var ikke ferdig da jeg kom, noe som er vesentlig når man skal rekke en ferge der man skal møte opp kl 07.00. Ingen godmorgen eller smil.

Dato for oppholdet: januar 2018
Takk, 910sveinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Ingen i resepsjonen på hotellet. Satt og ventet i tro om att noen skulle dukke opp men ente med att vi etter en god stund venting måtte ringe etter eieren,
Som da satt på nabo puben og drakk øl.
Fikk tilslutt sjekket in på den nyere delen av hotellet. La merke til med en gang att det var ekstremt møkkete og ellers veldig dårlig vedlikeholt. Og med teppe på rommet så kjente man det godt når man gikk uten sko på gulvet. På badet var det skitt og støv på speilet, møkk på knappen der man trekker ned i do og møkk og hår i dusjen.
Rommet hadde også en sterk lukt av kloakk? Og eller urin. Overhørte også att en annen gest spurte om det var OK og drikke vannet fra kranen, og han fikk da beskjed om att det ikke skulle gjøres, men de hadde uansett satt ut plastglass ved vasken på rommene. Opplevde støy fra ett telt på nabotomten men det ble stille rundt 01:00
Ellers var det ganske stille utenom de andre gestene på hotellet som man hørte svært godt. (Lite hyggelig og høre nabo gjesten over deg få seg ett nummer)

Alt i alt så dusjet vi ikke på dette hotellet og pusset ikke tennene på grunn av skitt og følelsen av og bli mere møkkete en vi var fra før. ( vi var der kun en natt) Vi spiste ikke noe på rommet da det luktet så sterkt att man ikke hadde matlyst av og vistes i lukten der inne.

Ønsker du vanlig service så er ikke dette hotellet noe for deg, da det ikke er noen der for og hjelpe deg uansett om du skal sjekke in, sjekke ut eller lurer på noe. Resepsjonen sto tom under hele dagen og kvelden.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, maline707
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Hotellet burde ikke ha mer enn 2 stjerner. Det er likevel beleilig å overnatte for de som reiser med ferge til/fra Norge. Vårt rom hadde kun tilgang fra bakgården. For å komme fra resepsjonen til vårt hotellrom måtte vi gjennom en labyrint. Frokosten var spiselig, men ikke mer. Det finnes dog i nærheten en restaurant som jeg tror er nyåpnet og heter "Gormeteriet" eller noe lignende. Her kan du få velsmakende mat til lunch og middag.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Roger J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser